Актуално В програмата

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”

Добави коментар

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди” от близо 4000 подадени документа.
Тази събота, 23 май, се проведе финалният етап от конкурса „Новото лице”, който екипът на „Градски легенди” стартира преди около месец. Повече от 600 бяха одобрените кандидати от близо 4000 подадени документа.Финалистите на „Новото лице” са:
Диана Стоянова; Димитър Гаврилов; Елена Кръстева; Елена Маймарова; Елизабет Методиева; Галина Каличина; Георги Георгиев; Петър Иванов; Станислва Георгиев; Вяра Петрова; Виолина Копринова; Теодора Кузманова.


За първи път телевизионно предаване в България ще даде възможност на свой зрител да стане водещ и да се среща на живо с български и чуждестранни звезди. Кандидатите трябваше да представят най-доброто от себе си пред журито - водещата на „Градски легенди” Вили Сечкова, Нана Гладуиш и гримьорът Бони, който присъстваше само духом на кастинга под формата на картонен макет. От кастинга трябваше да се изберат 10 финалисти за „Новото лице”, които да продължат борбата. Поради сериозната конкуренция обаче, журито беше затруднено и реши да даде възможност на още двама. Така вместо 10, финалистите станаха 12. Всички те ще имат възможността да се запознаят с процеса на създаване на светското шоу на ТВ2 и да направят първите си стъпки пред камера. А защо не и да заместят Вили Сечкова, Антон Стефанов или Денди.

Пред журито се появиха и известни лица от конкурентни телевизии, мулатка, двойници на известни български личности, майки с деца, актьори, манекенки, адвокати, хора на възраст и дори участници, които не гледат телевизия. Някои от по-артистичните дори демонстрираха таланта си. Журито беше подготвило и интересни задачи за участниците - трябваше да познаят кои заглавия от жълтата преса са истина и кои не, да четат смешни новини за известни личности и други.

Майка на 15 годишна девойка, желаеща да участва в „Новото лице”, вдигна скандал на екипа на „Градски легенди”, който не допусна момичето до финалния етап на кастинга.

„Нямаме ограничения на възрастта и 15 годишни могат да станат водещи, но момичето просто не беше достатъчно интересно”, коментира ситуацията Вили Сечкова.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

„Градски легенди” търси „Новото лице”