Архив Рокади

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Добави коментар

Виолета Сечкова се завръща на екран. Тя отново ще води предаването си “Градски легенди”, но този път по по bTV.
Виолета Сечкова се завръща на екран. Виолета Сечкова се завръща на екран. Тя отново ще води предаването си “Градски легенди”, но този път по  по bTV.

Очаква се новата версия на “Градски легенди” да стартира до края на месеца, обяви Емил Кошлуков. Той обясни, пред 24 часа, че шоуто ще е светско и елегантно.

Продуцент на предаването ще е No Frame Media, в която Емил Кошлуков и Виолета Сечкова са съдружници с Иван Радев.

Виолета Сечкова бе копродуцент и водещ на “Градски легенди” по ТВ2 (Про.БГ) допреди година и половина, когато напусна заради раждането на сина си Александър Сталийски-четвърти.

От половин година Виолета Сечкова е в No Frame Media. Компанията работи основно с ТВ 7 и е продуцент на някои от най-успешните предавания там - Споделено с Камелия, Готварското шоу на Лео, “Нашенци”, “5400”. Прави и “Големият кеш” по Про БГ.
 
Рискуваме с водещите и това е една от тайните на успеха ни, смята Емил Кошлуков. “Лео е италианец, понякога шоуто му направо е смешно, когато не разбира какво казва. Емил КошлуковС Камелия също беще доста смело движение, защото въпреки че е популярна фолкпевица, бе рисково да я сложим за водеща на токшоу за споделяне на драматични лични истории. Оказа се, че е невероятна водеща, която прави страхотни рейтинги”, не спестява суперлативи Емил Кошлуков.

Самият Емил Кошлуков също води предаване - “Уикенд с ТВ7, което се излъчва в събота и неделя сутрин. То обаче е вътрешна продукция на телевизията, защото става въпрос за политическо токшоу.
 
Емил Кошлуков  смята да наложи по-голямо темпо в предаването си - по 7-8 минути на тема, по 2-3 теми на предаване. Ще подходи новаторски и към гостите - вместо традиционните коментатори е направил списък с млади преподаватели в университета, социолози, политолози, които да изследват темата в дълбочина с помощта на хора от екипа на предаването.

Тази неделя темата е 10 ноември и преходът и гост на Кошлуков ще е първият демократично избран президент Желю Желев.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”

„Градски легенди” търси „Новото лице”