Лица За звездите

Глория: Гаджето ми е по-младо от мен

1 коментар

Глория: "Аз съм изключително самостоятелен човек, не подавам ръка на никого, не моля никога за нещо, горда съм и предпочитам да съм сама"
Глория: Гаджето ми е по-младо от мен


Фолкпевицата Глория, която след дни ще отпразнува с концерт 15-годишното си успешно присъствие в поп фолка
, беше гостът изненада днес в "Денят е прекрасен". Явно предразположена от непринудената атмосфера в студиото, сдържаната по принцип красавица сподели любопитни неща за емоционалния си живот.

На въпроса дали има в момента мъж до себе си, тя отговори с контравъпрос: "Така, като ме гледате, дали смятате, че няма?". След което довери, че гаджето ѝ е по-младо от нея, но не пожела да разкрие повече подробности за връзката им, тъй като била в началото и още не можела да прецени дали плюсовете или минусите на тази ситуация са повече.

За себе си певицата призна: "Аз съм изключително самостоятелен човек, не подавам ръка на никого, не моля никога за нещо, горда съм и предпочитам да съм сама, отколкото зле придружена".

Ако би могла да избира партньор за дует от световната сцена, би пяла с Енрике Иглесиас, призна още Глория. Тя разказа за влиянието на нейната популярност в живота на 13-годишната ѝ дъщеря, а в края на предаването влезе в спор с Васил Мавриков, който започна своята рубрика с темата "Мъж под чехъл".

"Мъж под чехъл е термин, измислен от ергените, а всъщност такъв няма", беше тезата на симпатичния водещ, който се самоопредели като мъж, който "обича женската нежност пред мъжките ласки". Със забавния си коментар и поведение в студиото си спечели прегръдките и целувките на Глория. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!