Актуално Търси се...

Георги Тошев в „Търси се”

Добави коментар

Човекът, обиколил целия свят и разказал стотици човешки истории - Георги Тошев, тази неделя в „Търси се”

Човекът, обиколил целия свят и разказал стотици човешки истории - Георги Тошев, тази неделя в „Търси се”

Журналистът Георги Тошев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази неделя, 6 април от 11:00 часа по bTV. В един откровен разговор, водещите на предаването ще успеят да навлязат в личния свят на космополитния журналист и да го срещнат с едни от най-близките хора в живота му.

Първата изненада, която да му подготвили Меги и Нели, ще бъде среща с водещите на „Преди обед” по bTV- Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

„Той ни откри като партньори на екрана. Много е позитивен, непрекъснато ни хвали, обичаме се. Най-много се възхищаваме на умението му да предразполага хората към откровения”, споделят Деси и Сашо за своя продуцент.

Една от най-вълнуващите срещи на Жоро ще бъде с голямата българска актриса Цветана Манева. Най-близката му приятелка ще сподели кога и благодарение на кого е открил журналиста.

„Жоро ми дава усмивки и спокойствие. Той е много лесно раним и никога не може да допусне агресия около себе си”, казва още Цветана Манева.

От семейния кръг изненада за Георги Тошев ще бъде неговата сестра – Милена. Тя ще разкрие за най-трудния период на Жоро, а именно загубата на баща им.

Георги Тошев  в „Търси се”

„Като, че ли не успяха да си кажат много неща”, смята сестрата на журналиста. „Бях в много буен период от живота си и наистина имам много непроведени разговори с баща ми”, с вълнение ще сподели Жоро Тошев. Сестра му няма да скрие желанието си той да създаде свое семейство и „ да има кой да го очаква вкъщи”.

Жоро има дъщеря Ана, която живее с майка си в Париж. Той ще разкрие, че е от много притеснителните татковци, а в момента най-голямата новина в личния му живот е, че е влюбен.

Какво друго ще разкрие за личния си живот Георги Тошев – ще разберете тази неделя в „Търси се”от 11:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Георги Тошев

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

В програмата: