Актуално Търси се...

Георги Милчев-Годжи в „Търси се”, тази събота, 5 февруари 2011 по bTV

Добави коментар

Годжи ще разкрие личната си история за първи път в „Търси се”, тази събота, 5 февруари 2011 по bTV
Георги Милчев-Годжи  в „Търси се”Годжи ще разкрие личната си история за първи път в „Търси се”, тази събота, 5 февруари 2011  по bTV

Георги Милчев-Годжи за първи път ще говори откровено за личния си живот и професионалния си път в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази събота, 5 февруари, от 11:00 часа по bTV. Какъв е той като син, баща, приятел и колега – това ще разкрият най-близките му хора пред водещите Меги и Нели.

Първата среща за Годжи ще бъде с неговите колеги от „Ку-ку бенд”. „Годжи е изключително скромен и спокоен човек с уникално чувство за хумор”, ще го опише Иван Стоянов-Ванката. Най-близкият му човек от бенда е Евгени Димитров-Маестрото, с когото се познават от 8-ми клас на музикалното училище в Плевен.

Изключително емоционална ще бъде за него срещата с родителите му. Оказва се, че Годжи е бил отгледан от бабите и дядовците си, докато майка му и баща му са били студенти. Те ще разкрият и кой е бил най-трудният период в живота на сина им. „За нас Годжи по телевизията няма нищо с нашия Гошо”, споделя бащата Милчо. Дали Годжи е готов за ново семейство, ще стане ясно тази събота по bTV.
Георги Милчев-Годжи  в „Търси се”

За първи път зрителите ще видят и най-голямата гордост на музиканта – неговите синове Цветомил и Волен. Те ще разкрият, че от няколко години Годжи живее с големия си син – Цветомил. Как се справят с домакинството двамата мъже, зрителите ще разберат от „Търси се”.

Георги Милчев-Годжи  в „Търси се”


Меги и Нели ще срещнат музиканта и с неговия  по-малък брат – Иво.
Какъв е Годжи в очите на близките си, кои са неговите най-големи недостатъци и как се чувства музикантът на този етап от живота си, зрителите ще разберат тази събота от 11 ч. в „Търси се” по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Георги Милчев-Годжи , Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“