Архив Music Idol

Фънки, Дони и фолк-грацията Мария - журито в Music Idol 3

Добави коментар

Фънки, Дони и фолк-грацията Мария - журито в Music Idol 3
Вече са ясни имената на членовете на журито в Music Idol, които ще се впуснат в търсенето на новия музикален идол на България. Това са Димитър Ковачев – Фънки, Дони и фолк грацията Мария.

Дони


След като в първото българско издание на формата Дони беше част от журито, а във второто – музикален продуцент – тази година поп изпълнителят ще се заеме и с двете функции. От Дони ще зависят и музикалните задачи по време на големите концерти, които ще стартират напролет. Тази година кандидатите за музикална слава ще трябва да се справят с доста по-трудни задачи в различните кръгове от предишните издания на шоуто.

Мария

 

 

 

 

След като в две поредни години мястото на представителите на по-фолк бранша в Music Idol беше заемано от Глория и Есил Дюран, тази година това ще стори една от най-младите и обичани звезди – Мария. Фолк дивата има зад гърба си шест албума и множество концерти, голяма част от които извън страната.

 

 

Димитър Ковачев – Фънки


Най-коментираният член на журито от миналогодишното издание на шоуто – Димитър Ковачев – Фънки - отново ще бъде безкомпромисен при оценяването на кандидат идолите. Рокаджията сподели, че само с аргументирана и сериозна критика може да се избере новият успешен музикален идол на България и че именно на това се дължат успехите на победителите в първите две издания на Music Idol – Невена и Тома.

Освен тримата членове на журито заслуга за подбора на музикалните таланти ще имат и различни български звезди, които са успели да направят кариера извън границите на България. Във всеки град по време на същинските кастинги като гост-жури ще гостува по една звезда.

Голямото надпяване ще започне от Варна, където талантите ще бъдат прослушвани от 24-и до 27-и януари. Следващите градове ще бъдат Бургас, Пловдив и Скопие. Регионалните кастинги ще приключат отново в София, където ще стане ясна и точната бройка на талантите, които ще продължат в следващата фаза на шоуто.

Възрастовите граници на кандидатите  са между 16 и 28 години, но всеки извън тях, който смята, че има забележителен талант, може да се яви на прослушванията в петте града. Кандидатите, които нямат навършени 18 години, ще трябва да представят нотариално заверена декларация за съгласие за участие, подписана от родител или настойник. За улеснение на кандидатите на мястото на провеждането на кастингите ще има нотариус.
Записването за участие ще продължи до 20-и януари.

Тази година музикалните талантите отново ще се борят за продуцентски договор с Вирджиния Рекърдс.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер