Актуално Търси се...

Евгени Минчев в „Търси се...”, събота, 23 януари, от 11:00 часа по bTV

1 коментар

Евгени Минчев за пътя от дом за изоставени деца до светския елит, тази събота в „Търси се...”, 23 януари, от 11:00 часа по bTV
Светският хроникьор Евгени Минчев ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…” тази събота, 23 януари, от 11:00 часа по bTV.

Евгени Минчев в „Търси се...”Каква е цената на успеха и труден ли е пътят му от Дома за изоставени деца в Пазарджик до светския елит – отговор на този въпрос ще дадат най-близките му приятели.    

Водещите Меги и Нели ще срещнат Евгени първо с дългогодишната му приятелка Ивана Мулти, която ще разкрие, че той е най-щастлив, когато има човек до себе си, когото да обича. „Славата обаче стряска човека, с който Евгени е избрал да има по-специална връзка. Най-много съм го виждала да страда от предателства”, споделя Ивана за своя приятел.

Емоционална ще бъде срещата с ръководството на един от софийските домове за деца, лишени от родителски грижи, на който Евгени е помагал през годините. Зрителите ще разберат, че зад светския му вид и безбройните публични изяви се крие един благороден човек. Директорката на училището ще разкаже как Евгени е сбъдвал многократно мечти на децата от дома. „Той организира и плати екскурзия до Гърция за нашите абитуриенти. Намира много лесно общ език с децата и те много го харесват”, ще сподели тя. „С каквото мога винаги ще помагам на тези деца, защото аз също съм бил на тяхното място”, с вълнение ще признае Евгени Минчев.

В „Търси се…” той ще се срещне с представителите на бизнеса Весела Барбукова и Иван Киров, с когото го свързва и голямо приятелство. Те ще разкрият, че известният пиар е изключително стриктен и дисциплиниран в работата си. „Той е страхотен професионалист. Неговият ден започва от рано сутринта, преминава в срещи и много работа. Няма екип, а разчита изцяло на себе си”, разказва Весела Барбукова.

Евгени Минчев в „Търси се...”


Две носителки на титлата „Мис България” - Росица Иванова и Антония Петрова, също ще разкрият своите отношения с Евгени и ще му благодарят за подкрепата, която винаги им е оказвал. Най-големите предизвикателства светският хроникьор ще получи именно от тях. Ще му се наложи да изпее в студиото песента „Моя страна, моя България” и да танцува казачок. Как ще се справи с тези провокации ще стане ясно в предаването.

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев пък ще поиска от него да познае какви са хирургичните намеси във визията на някои от най-популярните жени, които са били негови пациентки.  Оказва се, че самият Евгени е искал от д-р Енчев да му направи корекция на носа – дали ще се стигне до тази намеса ще разберете тази събота в „Търси се…”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: