Архив Рокади

Ели Гигова вдигнала рейтинга на “Здравей, България”

1 коментар

Ели Гигова вдигнала рейтинга на “Здравей, България” и е новата водеща на предаването. Лора Крумова ще я сполети участта на Милен Цветков.

Ели Гигова вдигнала рейтинга на “Здравей, България” и става  новата водеща на предаването. Лора Крумова ще я сполети участта на екс екранната и половинка Милен Цветков.

 

Лора Крумова Ели Гигова


На Лора Крумова ѝ е предложено да остане като редактор в сутрешния блок на Нова тв. “Тя е такава и до ден днешен според длъжностната си характеристика”, казаха от отдела за връзки с обществеността пред 24 часа.

Титуляри в “Здравей, България” остават летните му лица Витомир Саръиванов и Ели Гигова. “Рейтингът на блока се вдига, хората го харесват и това е причината да запазим вида му”, обясниха от пиар отдела.

До края на другата седмица предаването ще следва лятната си схема, в която двамата водещи са край басейн на софийски ресторант. От 20 септември журналистите влизат на топло - в студиото, което е модернизирано и пременено в друг дизайн.

Лора Крумова все още не е взела окончателно решение дали изобщо ще продължи да работи за Нова тв. Тя е в отпуск до 13 септември, като дотогава ѝ предстоят разговори с ръководството. Една от възможностите е била да прави евентуално сутрешно предаване през уикенда. Засега обаче този проект е замразен поради липсата на пари, казаха от медията.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник