Архив Dancing Stars

Елена Петрова и Димитър Павлов са новите водещи на Dancing Stars 2

Добави коментар

Водещи на второто издание на Dancing Stars ще бъдат актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов. Шоуто стартира на 27.09, неделя от 20.00 часа...
Звездите за първи път ще се срещнат с партньорите си и журито в първия епизод на шоуто

Елена Петрова и Димитър Павлов са новите водещи на Dancing Stars 2


Водещи на второто издание на Dancing Stars ще бъдат актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов. Шоуто стартира на 27.09, неделя от 20.00 часа, като в първото издание ще станат ясни имената на участниците и тримата членове на журито. Тогава звездите, професионалните танцьори и членовете на журито ще се видят за първи път и ще получат първата си задача.

Dancing Stars 2 ще включва 22 две живи предавания
, като всяка събота в рамките на един час зрителите на bTV ще могат да подкрепят любимците си по време на елиминациите в шоуто, а в неделя, в продължение на два часа, звездите и професионалните танцьори ще трябва да се справят с изпълнение на задачите. Предаването ще се излъчва от Зимния дворец на спорта. Първите две издания ще бъдат специални, затова ще се излъчват само в неделя, а от 10 октомври - и в събота.

За разлика от първото издание на Dancing Stars тази година няма да има риалити епизоди, които да следят живота на участниците извън шоуто. Акцентът ще бъде върху наученото от звездите на дансинга. Сред тях има изключително популярни личности от българската музикална сцена, ТВ водещи и актьори. Вторият сезон ще заложи на танци извън строгата стилистика на калсическите и латино танците. Задачата за музикалния съпровод ще имат група Акага, които имат богат опит с подобни формати.

Регламентът остава същият, като линиите за гласуване ще бъдат отваряни по време на изпълнението на танците на всяка двойка. Тези от тях, които съберат най-нисък зрителски вот, ще трябва да се борят за зрителски гласове по време на елиминациите следващата събота. Оценката ще се оформя на бaзата на оценките на журито и зрителските гласове. В стартовия епизод специални гости ще бъдат балет Тодес. Битката за титлата “Крал и кралица на бала” ще приключи през месец декември. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars