Архив Dancing Stars

Dancing Stars навлиза във финалната си фаза и се завръща със светкавични елиминации

Добави коментар

Dancing Stars навлиза във финалната си фаза и се завръща със светкавични елиминации – четвъртък, 8 май, точно в 20:00 ч. по Нова

Dancing Stars навлиза във финалната си фаза и се завръща със светкавични елиминации – четвъртък, 8 май, точно в 20:00 ч. по Нова

Най-известният дъбстеп танцьор в Света - Маркиз Скот ще направи световната премиера на най-новото си шоу ексклузивно и само на сцената на Dancing Stars

Утре вечер, точно в 20:00 по Нова телевизия Dancing Stars ще завладее ефира с шеметни елиминации. Танцувалното шоу навлиза в своята финална фаза и място сред най-добрите шест двойки ще си осигурят само най-отдадените на танците участници.

Утре, най-изветният дъбстеп танцьор в Света – Маркиз Скот, ще направи в България световна премиера на най-новото си шоу, а зрителите на Dancing Stars по Нова ще бъдат първите, които ще имат възможността да го видят. Маркиз Скот е в България специално за 10-тата годишнина на най-големия танцов фестивал у нас. Дъбстеп танцьорът, известен и с прякора си Non-Stop, е истинска интернет сензация - с над 104 000 000 гледания на своите клипове в YouTube.

Специални гости на най-бляскавото шоу в ефира ще бъдат и ослепителната Мария Илиева и хитмейкърът Криско. Те ще представят за първи път своята обща песен „Видимо доволни“ и ще нажежат дансинга с модерни ритми и страхотно настроение.

Миналата седмица Алфредо Торес постави ново предизвикателство пред звездните участници в Dancing Stars и определи новите капитани на отборната надпревара по точки. Като фаворит с най-много гласове Михаела стана капитан на отбор „Бонбон”, а Елена, като звездата с най-нисък брой точки, оглави отбор „Фокси”. Така в битка ще се изправят двама капитани – единият от върха на класацията, а другият – от последното ѝ място. Лидерката Михаела покани в отбора си Албена Денкова и Антон Касабов, а Елена – Дарин, Нели Атанасова и Нана.

Коя двойка ще отпадне от Dancing Stars точно преди да започнат финалните битки в състезанието и кои шест двойки ще заслужат мястото си в престижната финална част на шоуто? – всичко това ще стане ясно утре, точно в 20:00 само по Нова.

Dancing Stars 2014 – всеки вторник и четвъртък, от 20:00 по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV