Архив Dancing Stars

Dancing Stars се завръща на екрана с елиминации на 8 май

Добави коментар

Dancing Stars се завръща на екрана със светкавични елиминации на 8 май, от 20.00 часа, само по Нова.

Дори и по време на дългите празниците участниците в Dancing Stars няма да успеят да си починат напълно. На 8 май, от 20.00 часа една от 7-те двойки, ще отпадне от състезанието. Работа, малко почивка, неочаквани приключения и тренировки – така ще преминат майските празници за участниците в Dancing Stars.

Dancing Stars

Победителката от миналата вечер с уникалното фламенко Михаела ще се прибере за 2 дни до родното Велико Търново, защото „за Великден не успях”, а след това се връща в залата, където я чака Светльо за следващата им танцова задача.

Dancing Stars

Антон очаква предложения за празниците и се надява да ги прекара в приключения из България. Вчера той бе обвинен в тромавост и липса на лекота за своя чарлстон и той призна, че това се дължи на факта, че има дюстабан.

Алекс Сърчаджиева влезе в ролята на лекар и след импровизиран преглед на ходилото на Антон съвсем професионално констатира: „Таке е. Равно е като ютия”.

Dancing Stars

„Дарин Ангелов е за Холивуд! Невероятен в Dancing Stars <3!”, написа в своя профил във Facebook актрисата Касиел Ноа Ашер.

Талантът му излиза извън пределите на България и според мнението на журито. В почивните дни от танците Дарин ще се премести в киното, когато ще се снима в нов български филм.

Миналата вечер невероятният му талант отново се прояви в изключително бързия, екстремен и с много поддръжки танц джитърбърг.

Dancing Stars

Работа очаква Елена, която заедно с Деан не успя да покаже най-доброто от себе си и техният рок енд рол отнесе доста критики. Алфредо беше кратък и ясен: ”Елена, можеш много повече!”

Нана остава в София и ще отдели време за семейството си и работата. Миналата вечер Нана и Миро посрещнаха с гордо вдигнати глави предизвикателството, отправено от Антон и Дорина и представиха изключително жизнено мамбо. Галена Великова побърза да похвали хореографията, а коментарите си Алфредо Торес онагледи с няколко показни стъпки с Нана. Дори критичната Илиана Раева вдигна първата 9-ка на двойката.

Албена Денкова и Калоян не просто отговориха на предизвикателството на Дарин и Ани, а представиха невиждано до момента изкуство на сцената. Цялото жури стана на крака, а тяхното впечатляващо изпълнение единодушно бе определено за най-внушителното от началото на самия формат.

Dancing Stars

Наско се появи на дансинга в компанията на гимнастичката Симона Пейчева, която заместваше Нели Атанасова. Нели трябваше да остане на „скамейката” и да подкрепя духом приятелката си и Наско поради ужасни болки в гърба, заради които ѝ бе предписана почивка. Тяхното диско бе определено като върха на вечерта от Галена, а останалата част от журито „набеди” Симона за истинска жена - каучук.

Стряскащото предизвикателство на Илиана Раева към звездните двойки завърши с безапелационната победа на лидерите Михаела и Светльо. Те съумяха да запазят най-добре стила и ритъма през музикаланата джунгла, в която ги хвърли Илиана Раева. Двойката успяваше да превключи от фокстрот към ръченица с феноменална лекота.

Така Михаела и Светльо обраха най-много точки, оглавиха класацията и за пореден път техният танц бе избран от зрителите за „Танц на Седмицата”. На дъното, с най-малко точки, останаха Елена и Деан.

Веднага след почивката двойките ще се изправят една срещу друга в отборен танцов двубой. Алфредо определи капитаните на двата отбора по точки – с най-голям брой точки, Михаела стана капитан на отбор „Бонбон”, а Елена, като звездата с най-нисък брой точки, оглави отбор „Фокси”. Така в битка ще се изправят двама капитани – единият от върха на класацията, а другият – от последното ѝ място.

Лидерката Михаела покани в отбора си Албена Денкова и Антон Касабов, а Елена – Дарин, Нели Атанасова и Нана.
Dancing Stars се завръща на екрана със светкавични елиминации на 8 май, от 20.00 часа, само по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“