Архив Dancing Stars

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Добави коментар

Елена отпадна на крачка от финала в Dancing Stars

Зрителският вот спести драматичното напрежение на Нели и Наско и Антон и Дорина миналата вечер в елиминациите на Dancing Stars. Всички останали 4 звездни тандема трябваше да влязат в невиждани до момента четворни елиминации.

Елена отпадна на крачка от финала в Dancing Stars

Елена отпадна на крачка от финала в Dancing Stars

Елена и Деан не успяха да се преборят с високата летва, достойна за финал и отпаднаха от танцувалния маратон. Нито изтънчената подкрепа на топ-модела Ирен Онтева, нито чисто новата ча-ча-ча хореография не успяха да спасят Хубавата Елена и тя напусна завинаги блестящата сцена на Dancing Stars 2014.

Михаела и Светльо

Албена Денкова

Дарин

За първи път тоталните любимци на публиката Михаела и Светльо бяха на елиминации, заедно с ледената кралица Албена Денкова и фаворитът на дамската аудитория Дарин.

Ангел и Моисей „Къде си, брат?”

Чухме и най-новия хит на дуета на годината Ангел и Моисей „Къде си, брат?”. Хип-хоп комбината изпълни бъдещия си хит в компанията на Павел, Венци Венц и Декстър, а след края на песента всички задружно поздравиха колежката си Михаела Филева, която вчера отпразнува своя рожден ден.

Най-дългите крака в шоуто бяха защитавани от симпатягата Вензи и момичето-глас – Поли Генова. Но Михаела и Светльо разтопиха сцената с толкова нежно контемпорари, че нямаха каквато и да е нужда от защитници.

В публиката, за да подкрепи Дарин, бе и усмихнатата Марта Вачкова. Ани и чаровният актьор припомниха на зрителите защо са едни от фаворитите за купата, като изтанцуваха любимото на публиката танго.

Goodslav и Веси Бонева

Goodslav и Веси Бонева също се появиха на сцената на Dancing Stars 2014 с танцувалното си парче "Обсебен си".

Членовете на журито отбелязаха, че вече не гледат елиминации, а истински финали. Останалите в безкомпромисната надпревара звезди са заложили да вложат всички сили до решаващата гала-вечер.

Следващата седмица участниците ще се върнат към спомените си от училище в балната вечер в Dancing Stars, когато ще бъдат избрани и Крал и Кралица на бала от зрителите. Как ще се представят на финалната отсечка и през следваща седмица, ще разберем вторник и четвъртък, от 20.00ч  по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV