Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.25 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар и Гедиз са освободени от затвора, защото виновникът за изчезналите пари преди 8 години е Акън. Неждет признава на Санджар, че собствената му майка го е наела да изгони и нападне Наре. Вижте още какво ще се случи в еп.25 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 19 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.26 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.26 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре заминава с Мелек. Гедиз и Санджар се опитват да я намерят. Вижте още какво ще се случи в еп.26 на турския сериал „Дъщерята на посланика“,...

В епизод 24 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мюге е лудо влюбен в Акин, която не знае, че той е изнасилил Наре. Мюге го кани Акън в имението. Наре е шокирана, когато вижда Акин в стаята си, а той ѝ казва, че е организирал всичко, което се е случило досега и смята да се ожени за нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 24 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 август 2022 по Diema Family

Неждет влиза в затвора и по молба на Санджар е настанен в една килия с тях. Неждет веднага признава на Санджар, че собствената му майка го е наела да изгони и нападне Наре.

За да защити Мюге, Наре отива при Акън и Гювен, за да спре Акън.

Гедиз и Санджар са освободени, защото виновникът, който е откраднал парите от общината, преди 8 години се оказва Акън.

Мюге разбира от Гедиз и предупреждава Акън, който бяга в последната минута от полицията, която пристига да го арестува.

Какво ще направи Санджар, когато се срещне с Халисе?

Ще изпълнили обещанието си, което Наре даде на Санджар, преди да влезе в затвора?
Текст от potv.bg

В килията на Гедиз и Санджар настаняват Неждет. Той веднага признава, че Халисе го е наела да нападне и изгони Наре, а Менекше е защитила майката на дъщеря му, от собствената му майка, като му е дала златната си гривна.

Гедиз пита Неждет защо лъже, а той му обяснява, че леля Халисе е дошла в неговата къща, за да го наеме, като му е дала злато и му е казала да нападне и изгони дъщерята на посланикът. Санджар е шокиран от истина…

-Кажи ми, Гедиз, защо дори и майка ми ме предаде? На кой да имам доверие? – пита Санджар.

В този момента идва полицай и им съобщава, че трябва да отидат при шефа му.

В същото време Халисе пита Менекше, дали брат ѝ ще разкаже на Санджар, а тя ѝ казва, да не се притеснява, защото не се знае кога Санджар ще излезе от затвора, и през това време може да омекне, да не ѝ е ядосан.

Идва Яхия и казва на майка си, че адвокатът им е издействал свиждане със Санджар.

Текст от potv.bg

Бясна Наре отива в дома на Акън и го пита, малко ли животи е съсипал, защо му е и този на Мюге? И го пита, дали от нея е разбрал за откраднатите пари от Санджар и Гедиз.

-За да стигна до тази информация, знаеш ли, колко неща трябваше да изслушам, беше по-лошо от твоя удар с ножа, но аз търпях, заради теб – отвръща Акън.
-Не мога да те разбера, а ти татко, как му вярваш, че не те използва и теб? Нали знаеш, че Санджар не е дал на Тибор парите, заради, които те отстраниха? – пита Наре.
-Санджар е постъпил така, защото ме мрази! – отговаря Гювен.
Текст от potv.bg
-А питал ли си се, откъде Санджар може да знае, че ти имаш дълг към Тибор? Не си ли мислил, откъде Санджар може да знае? Санджар ти даде пари, взехме Мелек и заминахме за Турция! Санджар не иска нито да те вижда, нито да чува за тебе, но има един човек, който си има работа с теб и това е именно този негодник. Той е до теб, а ти не виждаш какъв е подлец! – казва Наре, като сочи Акън. – Татко, ти винаги ли си бил толкова глупав или си остарял?

Гювен се държи за сърцето като моли дъщеря си да спре.

-Ако има в теб и капка самоуважение, ти трябва да напуснеш този плен! Ти не ми повярва, но повярвай на себе си, поне малко – казва Наре и си тръгва, но Акън я догонва и я пита какво се опитва да направи?
-Аз правя същото като теб! Знаеш ли слабото място на баща ми не е хазарта, а неговата гордост и аз ще ударям по нея, докато не се осъзнае, също така ще отида при Мюге и ще се запиша на сеанс и ще ѝ призная, че ти си ме изнасилил и тогава ще видим Акън Байдар, кой ще победи в тази игра?!
Текст от potv.bg

Наре се връща в дома на Гедиз и казва на Мюге, че иска да поговори с нея. Наре ѝ признава, че на 18-тия ѝ рождения ден са я изнасилили, но преди да ѝ каже, кой го е направил, чуват Рефика да крещи.

Мюге и Наре слизат и виждат Санджар и Гедиз.

Текст от potv.bg

Виждайки Наре, Санджар оставя Мелек на земята и с усмивка се отправя към Наре, явно да я прегърне, но на сантиметри от нея спира…

-Как ви пуснаха? – нарушава настаналата тишина Наре.

Санджар си спомня, как с Гедиз са отишли в кабинета на директора на затвора, а там ги чакат двамата инспектори, които ги разпитваха, и им съобщават, че са приключили разследването и са стигнали до заключението, че зад всичко това стои някой си Акън Байдар, който преди 8 години е откраднал парите.

-Пуснаха ни, защото не сме виновни – отговаря Санджар на Наре.

Мюге казва, че таксито ѝ е дошло, а и пациентът ѝ я чака, но довечера ще довършат разговора си с Наре.

Гедиз изпраща Мюге, а тя го пита как така са излезли, а той ѝ отговаря, че Санджар отдавна е планирал всичко и е стоварил вината на доведения брат на Наре, Акън. Мюге прави изненадана физиономия, а Гедиз я пита, дали познава този негодник? Мюге го лъже, че са запознали благодарение на Наре, но това е било много отдавна.

Мюге веднага предупреждава Акън и той изчезва в момента, в който полицията пристига да го арестува.

Санджар получава обаждане, че сметките им са разблокирани и всичко им е върнато.

-Отново сме богати – констатира Гедиз.
Текст от potv.bg

Санджар моли Наре да излязат, за да поговорят.

-Още ли те боли? – пита Санджар докосвайки Наре по раната, която все още се личи на бузата ѝ.
-Не, не, добре съм! Как ви пуснаха? – пита Наре.
-Дълго е за разказване, но трябва да ти каже нещо. Хванаха Неждет – казва Санджар, а Наре с усмивка му казва, че не знае как ѝ е олекнало, че вече няма да сънува кошмари и може да излиза навън…

Санджар ѝ припомня за споразумението им преди да влезе в затвора, да не работи за Гедиз, да ѝ намери къща и той да я издържа, а в замяна на това, те с Гедиз да останат партньори.

-Нека Мелек да е с теб и изберете къща, а след това ще ми я покажете – предлага Санджар, а Наре кима в знак на съгласие.

Санджар признава на Наре, че Неждет е бил нает от майка му и я моли да му прости, а тя му отвръща да не се извинява заради майка си…

Текст от potv.bg

Семейството на Санджар е пред затвора и разбира, че Гедиз и Санджар са освободени. Менекше казва на свекърва си, че явно Санджар не се е срещнал с брат ѝ, затова те ще му изпратят пари, за да мълчи.

Халисе радостна се връща в имението.
-Колата на Санджар я няма – казва Елван на Менекше.
-Той е отишъл за дъщеря си, но хайде да влизаме вкъщи – отвръща Халисе.
Текст от potv.bg

Халисе щастлива влиза в имението, а когато заплава лампата вижда Санджар ядосан седнал на маста.

Халисе иска да го прегърне, но Санджар я отблъсква.

-Как можа, мамо?
-Той лъже, това не е мой план!
-Кой лъже, какъв план? Аз нищо не съм казал. Мамо, погледни ме, как можа така да постъпиш? Ти самата си майка и си поръчала да пребият друга майка?!
-Аз исках само да я изплаша! Помолих да не я пипат! Исках само да си замине, за да не те разстройва.
-Някой трябва да си замине и това си ти, мамо! Тръгвай си от моя дом! Каврук откарай мама на хотел!

Халисе го моли да не прави това, но Санджар е непреклонен!

В същото време Гедиз разбира, че Наре си е тръгнала с Мелек!

А дали наистина ще си замине Наре с Мелек? Ще разберем скоро…
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.53 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.52 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.51 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.50 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.49 (Diema Family) - какво ще се случи...