Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелек чете писмото, което Наре ѝ остави преди да си замине. Гювен иска да повдигне обвинение срещу Санджар и да получи попечителството на внучка си. Вижте още какво ще се случи в еп.141 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 30 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 140 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мави разказва на Санджар за болестта на Мелек. Санкар се чувства виновен, че не е обръщал достатъчно внимание на дъщеря си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 141 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 30 януари 2023 по Diema Family.

Гювен иска да повдигне обвинение срещу Санджар и да получи попечителството на внучка си.

Мелек чете писмото, което майка ѝ е остави.

Дуду неочаквано е посетена от стар познат.

Текст от potv.bg

Мелек пита дядо си, дали отиват на летището, а той ѝ отговаря, че да може да се види по-бързо с майка си, ще заминат с лодка.

В същото време всички в имението търсят Мелек. Халисе се обажда на Яхия веднага да дойде и той в имението, защото Мелек никъде не могат да я намерят.

Действието се пренася при Гювен и Мелек. Мелек моли дядо си да се обадят на баща ѝ, защото той сигурно се притеснява, когато не я е намерил вкъщи. Те ще му кажат, че отиват при майка ѝ, за да престане да се притеснява.

Гювен ѝ отговаря, че ако се обадят на баща ѝ, той няма да я пусне да отиде при майка ѝ, затова трябва да избира – мама или татко?!

-Дядо, след като не можем да се обадим на татко, да се обадим на мама, за да знае, че ще отидем при нея – предлага Мелек.

Мелек разбира, че дядо ѝ я лъже и го моли да спре колата!

Текст от potv.bg

Санджар се обажда в хотела, за да го свържат с Гювен, но от рецепцията му отговарят, че той е заминал с внучка си.

Санджар е бесен. Мави, която е с него не може да разбере, защо Санджар се ядосва толкова много, а той ѝ обяснява, че дядото на дъщеря му я е отвлякъл.
Текст от potv.bg

Санджар пресича пътя на колата на Гювен. Санджар казва на Гювен да даде дъщеря му. Гювен му казва, че той е толкова лош баща, че Мелек сама е дошла при него. Санджар се нахвърля на Гювен.

Мави го спира и му казва да погледне Мелек в какво състояние. Камерата ни показва Мелек, която седи в колата запушила ушите си с ръце.

-Татко, ти ядосваш ли ми се? – пита Мелек след като баща ѝ я прегръща.
-Как може да ти се ядосвам, миличка?! Аз много се изплаших – отговаря Санджар, като взема дъщеря си на ръце и я качва в автомобила си. Мелек му се извинява, че тази вечер го е разстроила.

Санджар казва на Мави, че Каврук ще дойде да я закара в хотела ѝ и ѝ благодари за помощта.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Дуду, където бившият ѝ приятел Ахмет ѝ се обажда и ѝ казва, че е в Бодрум и иска да се види с нея. Дуду се среща с него, а той ѝ казва, че е напуснал жена си, защото е разбрал, че иска само нея.

Дуду ядосана му казва да си тръгва и да се държи по-далече от нея, защото с Яхия ще се женят.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Санджар се връща с Мелек. Тя му обяснява, че не е искала да го остави, а просто е искала да види майка си!

Санджар ѝ казва, че знае, че косата ѝ пада. Мелек го пита, как е разбрал, а той ѝ отговаря, че една приятелка му е казала.
-Каква приятелка?
-Мави.
-Ако ми окапе косата, ще съм много уродлива, нали татко? И тогава никой няма да ме обича! Мама съвсем не ме е обичала, след като ме изостави и никога няма да се върне, нали?
Текст от potv.bg
Гювен отива в полицията и повдига обвинение срещу Санджар, за да му вземе Мелек.
Гювен отива в полицията и повдига обвинение срещу Санджар, за да му вземе Мелек.

Санджар се обажда на Мави и я пита, дали да даде на Мелек да прочете писмото от майка ѝ, което тя скъсала, но тоя залепил.

-Разбира се! Горчивата истина е по-добре, отколкото въпроси без никакви отговори – отговаря Мави.

Малко по-късно виждаме как Мави прослушва последното гласовото съобщение, което е оставила дъщеря ѝ, че баща ѝ е дошъл и я е завел на фермата и ѝ казва колко много ѝ липсва и я пита, дали и тя ѝ липсва. Плачейки Мави си говори сама, че и тя много ѝ липсва.


Текст от potv.bg
Санджар дава на Мелек писмото оставено от майка ѝ.

Мелек прочита писмото, в което Наре ѝ пише, че се е наложило да я остави, но много, много я обича.

Сутринта Санджар записва Мелек на преглед при специалист.

Текст от potv.bg
Яхия пристига в имението и казва на брат си и майка си, че иска да се ожени за Дуду и направят голяма сватба, но Санджар е против  голямата сватба.
Яхия пристига в имението и казва на брат си и майка си, че иска да се ожени за Дуду и направят голяма сватба, но Санджар е против голямата сватба.

В същото време Ахмед чака Дуду с букет цветя пред дома ѝ. Тя му казва да се маха, защото обича Яхия, а той ѝ отговаря, че ако наистина е обичала Яхия, онази вечер е нямало да преспи с него и добавя, че тя обича парите на Яхия. А Яхия ако е искал да се ожени за нея, да го е направил отдавна!

Притеснена Дуду се прибира вкъщи и се обажда на приятелката си и я моли веднага да дойде, защото Ахмед е тук и сигурно е имало нещо между тях, а тя е била толкова пияна, че не си спомня.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...