Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мави разказва на Санджар за болестта на Мелек. Санкар се чувства виновен, че не е обръщал достатъчно внимание на дъщеря си. Вижте още какво ще се случи в еп.140 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 27 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 138 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар се ядосва на Мави, тъй като е започнала работа без да говори с него. Мави е притеснена, защото в скицника на Мелек открива кичур от косата на момиченцето.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 140 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 януари 2023 по Diema Family.

Кахраман най-накрая взема на ръце си новородения си син.

Мави разказва на Санджар за болестта на Мелек. Санкар се чувства виновен, че не е обръщал достатъчно внимание на дъщеря си.

Мелек бяга от дома си при дядо си, който се опитва да се възползва от ситуацията и лъже момиченцето.

Действието продължава от предния епизод Санджар пристига в имението и пита Мелек, дали е поговорила с дядо си, защото той иска да поговори с него. Мелек отговаря, че да и като прегръща дядо си и му казва, да дойде отново се прибира в къщата.

Ядосан Санджар казва на Гювен, че благодарение на Мелек е все още жив, след това което е направил, но повече да не си е и помислил да идва, когато си поиска! Може да идва само един път в седмицата и при това, когато той му разреши.

Санджар разбира от Гюлсие, че Джейлян е в болницата, защото Гедиз е вдигнал температура и веднага тръгва за там.

В същото време Кахраман отива в болницата. Той вижда Джейлян, но тя бързо се връща в стаята, защото бебето плаче.

Кахраман ги наблюдава отдалеч.

-Ела! – вика го Джейлян, като му подава бебето. Какхраман вдига ръце и казва, че не може да го вземе.
-Ти, си Кахраман Бос, който от нищо не се страхува, от едно бебе ли те е страх? – пита го Джейлян.

Кахраман взема сина си на ръце. Бебето престава да плаче, а Джейлян плачейки му казва, че най-накрая синът ѝ е видял баща си.

Пристига Санджар.

-Виждам, че си видял сина си! – казва Санджар.
-Това е много странно чувство, Санджар – отвръща плачейки Кахраман.
-Аз не съм такъв щастливец като теб! Не можах да видя Мелек като бебе, затова бъди благодарен! Трябваше ли да ѝ причиняваш болка?! – пита Санджар.
-Нима си мислеше, че постъпвах така, защото съм безчувствен?
-Тогава, защо го правеше, кой може да се откаже от тази красота?! – пита Санджар.
-Не само жена му загина в катастрофата, а и нашето дете! А, аз се изплаших, че няма да мога да го преживея отново! Да, когато той заплака, светът за мен спря, а когато го прегърнах, страхът изчезна! – признава Кахраман.

Кахраван моли Санджар да му даде благословията, защото той се е погрижил за сина му и Джейлан, за да изпълни дълга си и вземе жена си и детето си, и да ги заведе у дома си!

Санджар му казва, че това решение трябва да го вземе Джейлян, но където и да е, ако той нарани Джейлян или синът ѝ, той ще дойде!

Кахраман на ръце със сина си и Джейлян напускат болницата.

Каврук казва на Зехра, че днес е Св.Валентин и той има подарък за нея. Тя му отвръща, че тя няма подарък за него. Каврук ѝ отговаря, че когато му е признала, че го обича, това е най-големият подарък, който му е направила

Действието прескача във вечерта. Санджар вечеря с Мелек и семейството си, когато му се обажда Мави и му казва, че е на пристана и иска да поговори с него. Санджар я пита, дали може да почака, докато Мелек заспи?! Мави му казва, че трябва да отиде веднага, защото има нещо важно да му съобщи.

Санджар каза на Мелек, че спешно трябва да излезе, но веднага ще се върне. Мелек казва, че ще отиде в стаята си, а Зехра ѝ казва, че ще дойде с нея.

Санджар пристига и пита Мави какво е станало.

-Не ми е лесно да ти го кажа, но става дума за Мелек! Тя не се чувства добре!

Санджар не разбира за какво говори Мави, като ѝ казва, че преди малко е бил с Мелек и тя е била добре, те са се прегръщали и целували.

-Мислиш, че това да те целува и прегръща, и постоянно да ти доказва, че те обича е нормално?! Мелек, се опитва да те убеди, че е щастлива, но всъщност не е така! Майка ѝ не е до нея и това е много тежко за едно дете. Разбираш ли? – пита Мави. Санджар притеснен мълчи, а тя вади кичура коса, който намери в скицника и му казва, че на Мелек пада косата.
-На мен също ми падаше, когато загубих дъщеря си! Това беше травма, която лекувах с месеци!

Санджар се връща вкъщи и разглежда косата на спящата Мелек и разбира, че Мави му е казала истината.

Санджар се чувства виновен, че не е обръщал достатъчно внимание на дъщеря си. Той се обажда на Мави и ѝ казва, че е много лош баща, който не е могъл да се погрижи за дъщеря си, която Наре му е доверила. Мави му казва да не се обвинява, защото той е много добър баща, но Мелек спешно се нуждае от лекар и тя сега ще отиде в хижата и ако иска и той да отиде, за да обсъдят какво да правят.

В същото време Халисе търси Санджар и като вижда, че не е при Мелек, нарежда на Недим да отида да провери, дали Санджар е в хижата и с кой е?

Камерата ни показва Мелек, която чува нарежданията на баба си.

Мелек също отива до хижата и вижда баща си да седи с Мави склонил глава на рамото ѝ.
Ядосана, че баща ѝ не е спазил обещанието, че в хижата ще живеят само тя и той, Мелек отива при дядо си.
-Мелек, какво се е случило? – пита Гювен, а мъжът, който я доведе му казва, че я намерил на шосето да плаче и да казва, че иска да отиде при дядо си, затова я е довел тук.
-Дядо, аз искам да живея при теб! Моля те, заведи ме при мама! Тя много ми липсва! – казва плачейки Мелек.

Гювен говори с адвокат си, който му казва, че не може да изведе законно Мелек от Турция.

-Санджар съсипа живота на Наре, няма до му позволя да съсипе и този на Мелек! Аз ще я възпитам, така както аз искам! И ако трябва нелегално ще я изведа, но няма да я остави на Санджар.
Гювен лъже Мелек, че ще я заведе при майка ѝ!
В същото време Санджар се обажда на Елван и я моли да провери, дали Мелек спи. Елван казва на Санджар, че тя не си е в стаята и започва да я търси из къщата…
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...