Лица ТВ водещи

Драгомир Драганов (Драго Чая) свали 20 кг за 6 месеца

Добави коментар

Hа 22 януари водещият Драгомир Драганов празнува своя рожден ден. Тогава е носел сако размер 58-и и тежал 110 кг. Шест месеца по-късно е с 20 кг по-лек...

Hа 22 януари водещият Драгомир Драганов празнува своя рожден ден. Тогава е носел сако размер 58-и и тежал 110 кг. Шест месеца по-късно е с 20 кг по-лек, носи дрехи с 10 номера по-малки, отново е на екран, има нова връзка и се чувства превъзходно.

Драгомир Драганов (Драго Чая)  свали 20 кг за 6 месецаПоводът да реши да се подложи на строг хранителен режим бил предаването "55 г. от вашия живот", което води заедно с Анна Ангелова.

В момента екипът снима нови епизоди, които БНТ ще излъчи есента.

В тях акцентът е поставен върху развитието на телевизията през 90-те години.

"Това е много важен период за историята на националната телевизия. Именно тогава тя се утвърждава като най-авторитетната електронна медия в България", каза Драгомир Драганов.

"Исках отново да съм такъв, какъвто бях през 2000 г., когато водех "Чай", за да изглеждам добре за зрителите", казва журналистът. Сега той отново носи дрехи с размера от преди 14 г.

Решението да отслабне взел сутринта след рождения ден. Станал от сън и веднага изпил чаша с гореща вода. Знае за вълшебния ефект, който тя има върху организма, от Лили Иванова.

В началото на диетата карал на по 3 ябълки например. Или килограм и половина ягоди, но нищо друго. А имало и дни, в които менюто му се свеждало само до 1 грейпфрут.

Днес той не пие алкохол, не ляга с пълен стомах и гледа да яде само до 18,00 ч вечерта, не приема сол и захар в чистия им вид, не близва нищо с глутен (тестени изделия), нищо тлъсто и пържено. Само задушено, на скара или в суров вид. Намалил е сериозно месото - хапва по малко риба, пилешко и телешко. Спрял е и млечните продукти, защото си направил тест, който показал, че усвоява в по-голяма степен съдържащите се в тях мазнини. От плодовете набляга на нискокалоричните и много полезни ананас и грейпфрут. И само от време на време си позволява натурален шоколад с много проценти какао.

"Ям сурови ядки и салати от пресни зеленчуци в огромни количества, но овкусени само със зехтин и лимон. Пия кафе в неограничени количества, защото много го обичам. И, разбира се, горещата вода. Не само сутрин. Поръчвам си и когато съм на заведение - вода като за чай, но без чая. Малко странно ме гледат", смее се водещият.

Сега Драго започва да включва и спорт в режима си. Освен че ходи пеша на работа - от НДК до Орлов мост, си е взел карта за фитнес, има инструктор и започва да тренира. Според него пълните хора трябва първо да изчистят излишните килограми и чак след това да спортуват, защото иначе ще натоварят излишно много сърцето си.

"За да спортуваш, трябва да си лек. Затова - първо диетата, после спортът", казва Драганов.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Драгомир Драганов

Драго Драганов със скъп подарък от Филип Киркоров