Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.133 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Сакине сънува Гюлбин и моли Зейнеп, да потърси сестра си. Мелтем и Тарък отстраняват Несрин от плана си. Полицията арестува Мелтем, а Тарък бяга. Вижте още какво ще се случи в епизод 133 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 8 юли 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 132 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Баръш и Зейнеп са официално сгодени. Гюлбин разказва на Тарък, защо е избягала от дома си, като дете. Междувременно Баръш разбира, че Тарък е измамник.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 133 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 юли 2022 по Diema Family:

Мелтем и Тарък отстраняват Несрин от плана си.

Полицията арестува Мелтем, а Тарък бяга.

Зейнеп убеждава майка си, че няма да я остави след сватбата си с Баръш.

Несрин отива в къщата, от която преди много години избяга.

Сакине сънува Гюлбин и моли Зейнеп, да потърси сестра си.

Баръш и Саваш убеждават чичо си Али Раза да се оженят със Султан, преди тях със Зейнеп.
Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи

Баръш обещава на Зейнеп да ѝ помогне в търсенето на сестра ѝ. Зейнеп моли майка си да ѝ разкаже, какво се е случило, че Гюлбин е...

Гюлбин шофира, а до нея седи Тарик и ѝ казва, че е мислел, че е отишла там, за да докаже на себе си, че не се разстройва и те не могат повече да наранят душата ѝ, но вижда, че сега страда още повече. И я пита, дали не иска да сложи край на тази лъжа?!

-Те не са ме забравили - казва Гюлбин, все още силно развълнувана от изповедта на майка си. - Но не можех да застана пред тях. Не можех да ги попитам защо не са ме потърсили, защо толкова години съм била сама.

-Питала си се това много пъти. Всичко свърши, а сега Гюлбин, трябва да се върнеш към реалността. Ние сме в средата на един план, а ти можеш да разрушиш всичко с емоционалните си изблици. Още малко и ще развалиш всичко, няма да позволя това да се случи! Имайте го предвид.

Гюлбин не може да повярва и спира рязко като го пита: Разкрих душата си пред теб, а ти ми говориш това?

-Точно така! Нека всичко да свърши! Застани пред тях и им кажи всичко. Кажи: Аз съм твоята дъщеря. Дойдох, обичам те, вземи ме при себе си. Това ѝ кажете! Позволи ѝ да те прегърне и бъдете щастливи. Това ли искаш? Осъзнай се! Искаш ли да унищожиш всичко? Не беше ли нашата цел отмъщението? – пита Тарък.

-Не е толкова просто! Не ми е лесно, не разбираш ли? - отговаря развълнуван Гюлбин. -Искам светът да се срути върху главите им. Искам да взема това, което е мое. Но не е лесно! Не виждаш ли в какво състояние съм! Аз... коя съм аз за теб! Коя съм аз за теб, Текин? Не ме гледай така, кажи – пита Гюлбин.

-Любима моя – отвръща мъжът.

-Каква любов? Ние сме просто партньори? Проблемът ти са само парите? Излез от колата! Не се смей, излезте! – бясна е Гюлбин.

-Няма да изляза, Гюлбин - отвръща твърдо мъжът. -Няма да отида никъде.

-Ако само парите ни свързват, излизай от колата, Текин! - отговаря Гюлбин също толкова твърдо.

-Няма да слизам. Продължавай да караш, Гълбин. Ако не можеш, аз ще шофирам. Мелтем ни чака – отвръща Тарък.

-Каза ли ѝ? – пита жената.

-Да, направих го. Какъв е проблемът? Нима тя не се грижи за всичко, когато нещо се случи? Не беше ли такъв случаят преди? Тя винаги оправяше всичко. Виждаш ли, ние сме в средата на сериозен план. Една малка грешка е твърде много за нас. Няма да позволя това да се случи.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Нермин, където всички се притесняват за Сакине и нейното състояние. Баръш, Зейнеп и Сакине се връщат, а Зейнеп обяснява на останалите, че не трябва да се сърдят на майка ѝ, защото между тях е възникнало малко недоразумение, което са изгладили. Али Раза предлага на Баръш и Саваш да си тръгват, че е станало късно.

Текст от potv.bg

Действието се пренася на брега, където Гюлбин и Тарък се срещат с Мелтем . Тя ги пита, какво се е случило, а Несрин ѝ отвръща, че сигурно знае.

-Сключих сделка с теб - казва Мелтем със сериозен тон. - Личните ти чувства и това, което се случва между вас, не интересуват нито мен, нито Екрем. Но ако се случи нещо, което да провали плана ни, това ще означава да преминем червена линия.

-И двамата сте добри в речите, поздравления - казва Гулбин. - И какво следва?

-Текин и аз трябваше да измислим нов план за действие. И решихме, че е най-добре да не участваш в него. Отсега нататък с Текин ще действаме сами. По-късно той ще дойде да те види в Германия – обяснява Мелтем.

-И двамата сте луди - заявява Гюлбин. - Но този план не е съставен днес, нали? Откога действаш зад гърба ми?

-Не е нужно да преувеличаваш, Гюлбин - възразява Тарик. -Това е най-подходящото нещо, което бихме могли да направим в тази ситуация. Това е всичко - Той подава на Гюлбин плик, а тя го пита, какво е това, а тай ѝ отговаря, че билет до Берлин за утре вечер. За един човек.
-Аз изобщо не те интересувам, нали? Най-малко, че ме обичаш? Когато съм наранена, това теб не те наранява. Когато съм щастлива, ти не си щастлив с мен. Единственият ти проблем са парите. Вземи - Гюлбин подава на Тарък ключовете за колата. -Нека всичко е твое, всичко свърши. Не искам да те виждам повече.

Гюлбин си тръгва, а Тарък казва на Мелтем, да не се притеснява, защото , тя няма къде другаде да отиде, а и не е достатъчно смела, за да вземе важни решения и със сигурност ще се качи на самолета.

Текст от potv.bg
-Трябва да свършиш работата, Текин - казва твърдо Мелтем. -Ще ме информираш за всяка стъпка. Не искам никакви грешки.

-Утре сутринта имам среща с Нермин. Тя вече ми вярва, не искам да протакам повече. -Донесе ли парите? – пита Тарък.

Мелтем вади от чантата си пачка с пари. Преди да я подаде на мъжа, тя казва:

-Това е последната. Ще отчиташ подробно всички свои разходи. Парите скоро ще свършат, източниците ни не са неизчерпаеми. Ако беше така, нямаше да търсим пари от Нермин. Ако не приключим с този въпрос до един месец, планът ще се провали.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Баръш, където той влиза в стаята на брат си.

-Не успяхме да си поговорим, чичо вдигна шум -заявява Саваш. - Какво стана? Какво каза Емре?

-Той лъже за всичко - заявява Баръш. - Този човек дори не се казва Тарик. Той използва фалшива самоличност. Саваш е изненадан.

-Кълна се, не ми излиза от главата, откакто разбрах за това. Екрем и Мелтем отново стоят зад всичко. Не беше трудно да открием тази връзка – казва Баръш.

-Добре, а Несрин? Тя също ли е замесена в това? – пита Саваш.
-Не знам. Ще разберем всичко, когато хванем Тарик – отговаря Баръш и в този момент телефонът му звъни.

- Да, Емре?

-Открихме къде се намира този човек - съобщава мъжът от другата страна. - На път сме да го приберем.

Скоро Баръш получава ново обаждане от приятеля си полицай.

-Нашите момчета арестуваха Мелтем, но онзи тип избяга -обявява Емре. - Не се притеснявайте, ние го търсим. Рано или късно ще го намерим.
-Добре, а Несрин? Или каквото е името ѝ – пита Баръш, а полицаят му отговаря, че тя не е била там, където живее, но и нея ще я хванат.

След като приключва разговора, Саваш го пита какво е станало, а Баръш му казва, че Мелтем е заловена, а е Тарък е избягал.

- Добра работа. Нека това бъде урок и за мен. Имал си отлично предчувствие, батко. Смяташ ли, че ще бъдат заловени? – пита Саваш.
-Не знам. Не знам какъв е техният план. Но какъвто и да е, отсега нататък няма да могат да се доближат до Зейнеп и компанията – казва Баръш.
Текст от potv.bg

Гюлбин пристига с такси пред къщата, в която е израснала.

Вижда как 15-годишната ѝ същност бяга посред нощ само с една чанта. Влиза предпазливо вътре и оглежда празните стаи, в които някога е живяла.

Текст от potv.bg

Действието прескача на следващия ден. Зейнеп и Емине излизат на терасата, където са Сакине и Султан.

-Мамо, не си ли спала? - пита Зайнеп, виждайки умората по лицето на майка си.

Султан казва, че приятелката ѝ е сънувала сън и е видяла нещо лошо свързано с миналото.

-Точно така - потвърждава Сакине. Зейнеп я пита, какво е сънувала?

-Сестра ти Гюлбин, дъще. Помниш ли старата ни къща? Тя беше там. Тя лежеше на леглото, беше заспала на него. Усетих, че е замръзнала. Покрих я и казах: Гюлбин, ти се върна, дъще. Ти се върна при нас.

Султан я прекъсва и ѝ каза да не мисли лоши неща…."

-Мамо, не се притеснявай, казва Зейнеп. -Обещавам ти, че веднага щом приключат приготовленията за сватбата, ще потърся кака Гюлбин. Ще направя всичко по силите си. Но точно сега имам огромна нужда от теб и те моля да бъдеш до мен!
-Красавице моя, ти заслужаваш най-доброто. Но Зейнеп, моля те, нека започнем да търсим Гюлбин сега. Нека разберем къде е и какво прави. Знаейки това, ще продължим живота си. Нали, дъще? – моли Сакине.

Баръш и Саваш убеждават чичо си Али Раза да се оженят със Султан, преди тях със Зейнеп.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи