Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

Добави коментар

Неслихан и Мурат се развеждат. Мурат очерня Неслихан и съдът оставя децата при него. Разберете още какво ще се случи в епизод 55 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 11 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 54 на турския сериал „Доброта“ Атила е разстроен от решението на Неслихан да се омъжи за Пойраз. Мелис се среща с Неслихан и я моли да ѝ каже цялата истина за Дамла. Пойраз води Дамла в клиниката, за да провери дали е бременна. И Дамла и Пойраз са изненадани, че ще стават родители.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 55 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 11 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Мурат идва при Неслихан и иска да отведе дъщеря си, но Атила му пречи да го направи.

Шахика идва в съзнание.

Неслихан и Мурат се развеждат.

Мурат очерня Неслихан и съдът оставя децата при него.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Дамла е възмутена, че дори сега, когато бременността ѝ е потвърдена, Пойраз не ѝ вярва. Пойраз обещава да поговорят, но по-късно, когато излезе тестът за бащинство. Дамла се ядосва и решава да се прибере вкъщи с такси. Пойраз обаче настоява Дамла да се качи в неговата кола.

Дамла е в колата на Пойраз и си гали корема. Дамла признава, че си е мислела, че не може да забременее отново, но се е получило. Звукът, който са чули в кабинета на лекаря, е бил звукът от сърцебиенето на бебето им.

- Знаеш ли какво е да отглеждаш детето си сам. Какво е да израснеш сам, без майка или баща, аз го знам много добре. Нека не подлагаме нашето дете на това. Защо да му го причиняваме? Да, много съм ти ядосана, наранена съм, но все още много ме е грижа за теб. Много те обичам. - Дамла поставя ръката на Пойраз върху корема си. - Виж, там вътре е твоето бебе. Нека започнем всичко отначало в името на детето ни.

Пойраз поглежда в очите на Дамла и отдръпва ръката си:

- Стига, Дамла. Наистина, стига. Нищо няма да се получи между нас. Разбери това.
- Но защо? Защо?
- Защо ли? Защото обичам Неслихан!

Мурат пристига в заведението, в което работи Неслихан и започва да ѝ крещи. Нехир се втурва към баща си. Мурат нарежда на дъщеря си да се качи в колата и веднага щом Нехир се качва, заключва вратите.

Неслихан излиза от кафенето и настоява Мурат да ѝ върне дъщеря си. Мурат упреква Неслихан, че е казала на Мелис за Дамла и за това ще се разведе с нея и ще ѝ вземе децата.

Неслихан крещи, че на Мурат не му пука нито за децата, нито за Мелис. Той е ядосан само защото е загубил кокошката, която снася златните яйца. Мурат сграбчва лицето на Неслихан и я заплашва, че ще я убие.

Собственикът на заведението и няколко клиенти се нахвърлят върху Мурат и изискват от него да не пипа жената. В този момент в кафенето пристига Атила и нарежда на Мурат да не се приближава до Неслихан.

Неслихан успокоява дъщеря си през стъклото. Нехир отчаяно дърпа дръжката, но вратата не се отваря. Мурат отива до колата и натиска алармата. Атила прошепва на Неслихан, че вратата е отключена. Неслихан отваря вратата и хваща дъщеря си. Мурат тича към Неслихан, но мъжете и Атила го блокират и не позволяват на Мурат да се приближи до нея. Мурат крещи на Неслихан, че ще се срещнат в съда, и се качва в колата и потегля.

Мурат не забелязва, че е следен.

Неслихан успокоява дъщеря си. Тарък, собственикът на заведението идва при Атила и го пита откъде познава Неслихан. Атила обяснява, че Неслихан е негова приятелка и наемателка. Тарък моли Неслихан да обещае, че подобно нещо няма да се случи отново в неговото заведение. Неслихан моли Атила да отведе Нехир вкъщи.

Пойраз връща Дамла у дома.

Неджати тича след племенницата си и я моли да му каже дали Пойраз е разбрал за лъжите ѝ. Дамла сяда на дивана и съобщава, че не е имало нужда да лъже. Тя наистина е бременна.

Неджати глупаво танцува и се радва, че са ударили джакпота. Дамла крещи, че нямат повод за веселие. Тя сама ще отгледа това бебе и всичко това, защото Пойрад обича Неслихан. Неджати моли племенницата си да се успокои и да се грижи добре за бебето, тъй като това бебе е нейна гаранция.

- Не ми трябва гаранция, чичо. Искам да имам семейство. Нормално семейство, в което детето ми да израсне, но заради тази Неслихан това няма да се случи. Къде е Айшил? Къде е този Айшил? Не е ли вече тук?

Айшил приготвя супа за Бату. Дамла се обажда на Айшил и изисква от нея да се върне веднага в имението. Айшил съобщава на Атила, че трябва спешно да замине. Атила обещава да се грижи за децата, докато Неслихан не се прибере.

Балкан се качва в колата на Мурат и пита къде отиват. Мурат му казва, че отиват в болницата, където е лежал Бату. Той възнамерява да вземе доклад, който да потвърди, че Бату е бил в болницата поради лоши грижи, и след това да представи този доклад в съда, за да отнеме децата от Неслихан. Мурат също така възнамерява да разбере откъде линейката е взела Шахика. Това място трябва да е близо до хотела, в който е отседнала Неслихан. По този начин ще разберат в кой хотел е живяла Неслихан с децата и ще установят дали той е подходящ за живот с деца. Всичко това ще му помогне в съда.

Мурат намира хотела, в който е живяла Неслихан, и показва на собственика му снимка на съпругата си. Мъжът казва, че не е нужно да помни всички посетители. Мурат дава на мъжа пари. След като взема парите, собственикът на хотела му казва, че жената е отсядала тук с майка си и сина си.

Мурат обещава да плати много повече, ако мъжът му помогне. Напускайки хотела, Мурат доволно съобщава на Балкан, че е успял. През цялото време Мурат е следен.

Атила и децата посрещат Неслихан от работа. Бату казва на майка си, че Нехир вече не иска да живее с баща си, а иска да живее с тях.

Атила и Неслихан отиват в кухнята. Неслихан благодари на Атила, че днес отново е помогнал и се е погрижил за децата. Атила уверява Неслихан, че Мурат няма да може да ѝ отнеме децата, и се надява, че няма да ѝ се наложи да се омъжи за Пойраз. Атила я уверява, че той и Кадир ще свидетелстват в нейна полза на процеса. Неслихан разбира, че Мурат няма да се успокои и ще направи всичко, за да я съсипе.

Неслихан получава обаждане от клиниката, в което ѝ съобщават, че г-жа Шахика се оправя. Тя вече диша самостоятелно. Неслихан възнамерява да отиде в клиниката и моли децата да не отварят вратата на никого, освен на Атила.

Вечерта Мурат се връща в провинциалния си дом. На една безлюдна магистрала той е блокиран от кола, която го е преследвала през целия ден.

Мъже излизат от колата, издърпват Мурат на пътя и започват да го бият. Мурат се гърчи от болка и се опитва да отблъсне ударите. След това се появява друга кола, от която излиза Мирзат.

Стъпвайки върху ръката на Мурат, Мирзат предупреждава Мурат да не дръзва да се приближава до дъщеря му, иначе ще му счупи всичките кости.

Мирзат се връща в колата си, а мъжете продължават да бият Мурат. Мурат изкрещява името на Неслихан в гнева си.

Мурат пристига в дома на Дамла и изисква да си съберат нещата и да се махнат от къщата му веднага. Неджати възразява и съветва Мурат да не създава проблеми.

Мурат хваща Неджати за яката, изкрещява: „Аз съм вашият проблем“ и го хвърля настрани.

Дамла избутва Мурат на улицата и иска обяснение кой го е разкрасил толкова жестоко, че е решил да си излее гнева върху нея.

Мурат размахва юмрук пред Дамла и казва, че Неслихан е казала на Мелис за тях и сега Мелис го е напуснала. А той е бил наритан не от кого да е, а от бащата на Мелис.

Мурат настоява Дамла да се махне от дома му, като заплашва, че ще отиде в полицията и ще им покаже мястото, където са погребали Корай. Дамла моли Мурат да ѝ позволи да остане в къщата още известно време. Мурат избутва бившата си любовница настрана, качва се в колата си и си тръгва.

Неслихан посещава майка си. Шахика отваря очи и едва движейки устните си, пита какво се е случило с Бату. Неслихан я уверява, че Бату е добре. Шахика повтаря непрекъснато името на Корай.

Неслихан ѝ напомня, че Корай е отишъл при майка си. Шахика повтаря думата „Не“. Неслихан не може да разбере какво иска да ѝ каже майка ѝ. На Шахика ѝ става лошо и лекарите молят Неслихан да напусне стаята.

Неслихан се моли на Бог майка ѝ да оздравее. Пойраз пристига в болницата и уверява Неслихан, че майка ѝ ще се оправи. Лекарят излиза от отделението и ѝ съобщава, че Шахика се чувства по-добре, но есилно се вълнува от посещенията. Лекарят забранява на Неслихан да посещава майка си, докато не я преместят от интензивното отделение. Неслихан признава на Пойраз, че напоследък я преследва лошо предчувствие. Сякаш всичко безвъзвратно се изплъзва от ръцете ѝ.

Настъпва денят на съдебното дело. Мурат съобщава на съдията, че съпругата му му е изневерила с г-н Атила и въпреки че все още не са разведени, г-жа Неслихан продължава да се вижда с г-н Атила и поради бурния си личен живот не е в състояние да се грижи правилно за децата им.

Мурат предоставя на съда удостоверение от болницата, в която е лекуван Бату. На забележката на адвоката на Неслихан, че от известно време Мурат е в бягство и не се интересува от семейството си, Мурат отговаря, че Неслихан му е забранила да вижда децата си.

Мурат също така разказва на съда, че Неслихан е живяла в хотел, където проституцията е широко разпространена, също така че е намушкала жена с нож... А, също така животът на Неслихан е пълен с други мъже. Атила скача от мястото си и крещи, че всичко това са лъжи. Съдията нарежда на Атила да напусне съдебната зала. Мурат се усмихва самодоволно на Неслихан.

От страната на Мурат в съдебната зала влиза собственикът на хотела и му казва, че г-жа Неслихан многократно се е регистрирала в хотела му с различни мъже. Неслихан крещи, че всичко това е клевета. Съдията отправя предупреждение към Неслихан.

Съдът се произнася с решение:

„Съдът постановява бракът на страните да бъде прекратен. Попечителството над децата да се предостави на ищеца, бащата на децата". Адвокатът обяснява на Неслихан, че те могат да обжалват решението на съда.

След като излиза от съдебната зала, Неслихан напада Мурат с упреци, че е отделил децата от майка им, обвинявайки я в клевета. Мурат се усмихва в лицето на Неслихан и ѝ казва, че децата ще скърбят няколко дни и ще я забравят.

Дамла получава резултата от теста за бащинство и решава да го занесе лично на Пойраз.

Неслихан се прибира вкъщи и с усмивка на лице съобщава на децата, че се е развела с баща им и сега те ще живеят известно време с баща си. Бату и Нехир, почти разплакани, казват, че не искат да живеят с баща си.

Неслихан уверява децата, че тя и баща им много ги обичат, затова ще се редуват да живеят с тях. Първо при татко, а после при нея.

Децата отказват да живеят с баща си. Неслихан ги уверява, че докато те живеят с татко, тя ще работи усилено, за да отвори собствено кафене. Неслихан уверява децата, че баща им много им липсва и вероятно им е купил много играчки.

Бату и Нехир се притискат до майка си и казват, че нямат нужда от играчки. Те искат да живеят с нея и я молят да не ги изоставя.

Неслихан обещава, че това няма да е за дълго. Тя ще ги посещава често и скоро ще ги вземе обратно в дома си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!

„Доброта“, еп. 53 : Пойраз предлага брак на Неслихан, а Атила ревнува!