Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!

Добави коментар

Атила е разстроен от решението на Неслихан да се омъжи за Пойраз. Мелис се среща с Неслихан и я моли да ѝ каже цялата истина за Дамла. Пойраз води Дамла в клиниката, за да провери дали е бременна. И Дамла и Пойраз са изненадани, че ще стават родители. Разберете още какво ще се случи в епизод 53 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 10 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 53 на турския сериал „Доброта“ Пойраз закарва Неслихан в болницата при майка ѝ, а след това урежда частна клиника, в която да преместят Шакика. Дамла и чичо ѝ нахлуват в къщата на Мелис и вземат телефона на Мурат. Пойраз предлага брак на Неслихан. Атила я ревнува..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 54 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 10 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Състоянието на Шакиха е без промяна.

Атила е разстроен от решението на Неслихан да се омъжи за Пойраз.

Мелис вижда Мурат с Дамла и разбира, че тя не е Денет, а Мурат я лъже, че двамата не се познават.

Мелис се среща с Неслихан и я моли да ѝ каже цялата истина за Дамла.

Пойраз води Дамла в клиниката, за да провери дали е бременна. И Дамла и Пойраз са изненадани, че ще стават родители.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Адвокатът обяснява на Неслихан, че ако се омъжи за г-н Пойраз, съдът ще се увери, че децата ѝ живеят в добро семейство, и ще си затвори очите за нейното криминално досие. Неслихан се замисля. Атила със затаен дъх чака да види какво ще отговори Неслихан. Неслихан се обръща към Пойраз и му съобщава, че се е съгласила да се омъжи за него. Атила явно е объркан:

- Чакай малко. Чакай малко... какъв брак.... За какво говориш, Неслихан.

Адвокатът обяснява, че това е най-правилното нещо, което Неслихан ще направи. Г-н Мурат вече е завел дело срещу нея и бракът с г-н Пойраз само ще засили позициите ѝ в съда.

Атила е възмутен:

- Какъв брак, Неслихан? Не можеш да се омъжиш за него. Не можеш да взимаш подобни решения прибързано.
- Господин Атила, вие нямате нищо общо с това. - Пойраз не разбира недоволството на Атила.
- Какво имаш предвид, че аз нямам нищо общо с това? Сериозно, Неслихан, откога този човек решава с какво аз имам нещо общо.

Адвокатът моли Пойраз да се отдръпне и да обсъдят друг важен въпрос. Веднага щом Пойраз се отдръпва, Неслихан се обръща към Атила и пита какво става с него. Г-н Пойраз ѝ е предложил да ѝ помогне, за да не загуби децата си, и тя е приела помощта му. Неслихан обяснява, че бракът ѝ с Пойраз ще бъде фиктивен. Само на хартия. Тя няма намерение да се сближава с него. Атила не разбира как Неслихан може да приеме такова предложение от човек, когото едва познава, и обяснява, че ако тя има нужда от мъж, той е готов да ѝ бъде такъв.

Атила уверява Неслихан, че ако му е казала за проблема си, той е щял да се ожени за нея. Атила я уверява, че и сега е готов да се ожени за нея. Неслихан обяснява, че не е искала нищо от Пойраз, той ѝ е предложил брак, за да не може Мурат да ѝ отнеме децата.

Пойраз се приближава до Неслихан и ѝ казва, че след развода известно време човек не може да се ожени повторно, но има някои ограничения. Пойраз решава да поговорят за това по-късно и съобщава на Неслихан, че главният лекар му се е обадил. Очевидно има някакви новини. Неслихан решава да побърза да отиде в клиниката, за да види майка си, и влиза вътре, за да вземе чантата си. Атила се приближава до Пойраз и го пита каква е целта му.

- За какво говориш? Говори направо.
- Добре, тогава ще те попитам направо. Наистина ли се опитваш да помогнеш на Неслихан, или използваш госпожа Шахика и децата, за да се доближиш до нея?
- Да кажем просто, че наистина се опитвам да се сближа с Неслихан. Интересува ли те това?
- Интересува ме. Да кажем, че ми пука. Какво следва?
- Нямам време за разговори. Трябва да тръгваме.
- Надявам се, че правите това, за да помогнете на Неслихан. Ако това е опит да я получите, ние с вас ще поговорим отново.
- Слушай ме. Не се опитвай да ме заплашваш.

Неслихан излиза от къщата, качва се в колата на Пойраз и потеглят.

Лекарят съобщава на Неслихан, че състоянието на госпожа Шахика е критично. В момента правят всичко възможно, но човек трябва да е подготвен за всяко развитие.

Мурат не разбира какво иска Дамла, защото това, че е изтрила видеото, не променя нищо. Той знае мястото на погребението и може да съобщи на полицията за него. Дамла предупреждава, че тогава тя ще каже на Мелис, че са били любовници. Мурат предупреждава Дамла да не дръзва да прави това.

В този момент Мурат получава обаждане от Мелис, която го пита къде е. Мурат уверява, че е на важна среща. Отхвърляйки обаждането, Мурат закачливо хвърля в лицето на Дамла цветето, което е било на масата. Дамла се смее. Мелис наблюдава Денет и Мурат и си спомня думите на Неслихан, че Мурат не е човекът, за когото се представя. Мелис прави снимка на Мурат и Денет (Дамла) на телефона си.

Пойраз придружава Неслихан до местоработата и след като хвърля поглед към неугледната закусвалня, ѝ казва, че може да ѝ помогне да си намери работа, която да отговаря на образованието ѝ.

Ако иска, може да работи в неговата фирма. Неслихан отказва, като обяснява, че трябва да се справи сама.

Тя трябва да докаже на себе си и на децата, че може да стои на краката си. И докато не намери нещо по-добро, тя ще работи на това място.

Мелис се връща вкъщи, хваща Нехир за ръка и я дърпа към изхода, като ѝ обяснява, че трябва спешно да говори с майка си. Нехир издърпва ръката ѝ и я пита за какво трябва да говори с майка си. Мелис показва на момичето снимка на Дамла и Мурат, които седят заедно в едно кафене. Нехир не разбира защо Мелис трябва да говори с майка си за Дамла. Мелис е изненадана:

- Дамла? Това е Денет. Сигурно си се объркала.
- Не съм объркана. Можеш да питаш мама, това е Дамла.
- Хайде да вървим. Хайде да вървим. - Мелис повлича момичето за ръка към вратата.

Тарък (собственикът на закусвалнята) упреква Неслихан, че вчера си е тръгнала рано, а днес е закъсняла. Клиентите ще дойдат скоро, а на масите няма дори сол. Неслихан обещава, че сега ще подреди всичко.

Мелис се обажда на Неслихан и я уверява, че трябва спешно да поговорят. Неслихан обяснява, че сега няма време да говори, тъй като е на работа. Мелис настоява и обяснява, че Нехир е с нея. Неслихан се съгласява да даде служебния си адрес и се чуди за какво ще бъде разговорът. Мелис уточнява, че иска да говори за Дамла.

Дамла и Неджати се връщат вкъщи и казват на Сангюл, че Мурат няма да им отнеме къщата. В този момент Пойраз се обажда на телефона на Дамла и предлага да се разходят заедно. Дамла се чуди къде ще я заведе, но Пойраз ѝ обяснява, че това е изненада.

Пойраз идва да вземе Дамла. В колата Дамла усмихнато пита Пойраз за каква изненада ѝ е говорил.

Пойраз обяснява, че има познат гинеколог и ще отидат при него.

Дамла започва да крещи, че Пойраз е повярвал на Неслихан, която нагло я е оклеветила, и настоява колата да бъде спряна.

Пойраз спокойно отговаря, че Дамла има възможност да докаже, че не е лъжкиня. И ако тя наистина не го лъже, тогава няма от какво да се страхува.

Пойраз завежда Дамла в частна клиника. Дамла уверява, че тук се чувства неудобно и моли да отиде при лекаря си.

Пойраз обяснява, че не смята да чака повече и ако тя не го е излъгала за бременността си, ще отиде при неговия лекар. Медицинската сестра излиза от кабинета и я моли да изчака малко. Дамла отива в тоалетната и се обажда на Неджати.

Дамла му казва, че Пойраз я е довел за ултразвуково изследване, и го пита какво трябва да направи. Ако Пойраз разбере, че не е бременна, той със сигурност ще я изостави. Неджати съветва племенницата си да избяга.

Дамла поглежда към тоалетната и вижда, че Пойраз не се намира никъде. Дамла възнамерява да избяга, но Пойраз се появява на входа и я пита къде отива. Дамла объркано уверява, че е искала да пие вода. В този момент Дамла е повикана в кабинета. Дамла няма друг избор, освен да влезе в кабинета за УЗИ.


Мелис и Нехир пристигат в кафенето, където работи Неслихан. Нехир влиза в кафенето, бърчи нос и пита майка си какво прави тук. Неслихан спокойно обяснява, че работи тук. В този момент един от клиентите изкрещява недоволно, че е поискал сол и вода. Тарък кара Неслихан да побърза. След като сервира сол и вода на масата, Неслихан се приближава до Мелис и я пита какво е искала да знае от нея. Мелис изважда телефона си и показва снимка на Мурат в компанията на Дамла. Мелис пита Неслихан дали познава тази жена. Неслихан кимва с глава, но няма време да отговори, тъй като един от клиентите иска сметката. Неслихан моли Мелис и дъщеря ѝ да седнат на една свободна маса.

Мурат се връща в селската къща, но не намира Мелис и Нехир там. Мурат се обажда на годеницата си. Мелис отговаря на обаждането и лъже, че с Нехир са решили да се разходят, но ще се приберат след час.

Неслихан премества дъщеря си на отделна маса и сяда на масата на Мелис и я пита какво е искала да знае от нея. Мелис пита какво общо има Мурат с момичето, което е било с него в кафенето. Неслихан ѝ казва, че Дамла е бившата любовница на Мурат. Неслихан я предупреждава, че Мурат е опасен човек. Той е крадял от нея, докато е бил женен за нея, а след това Дамла е крадяла от него. Сега те се опитват да си отмъстят един на друг. Неслихан уверява момичето, че тези двамата не се притесняват от нищо, що се отнася до лъжите, предателството и измамата.

Мелис със сълзи на очи казва на Неслихан, че пред нея Дамла и Мурат са се държали така, сякаш никога не са се срещали. Мелис осъзнава, че срещата с Дамла не е била случайна. Неслихан разкрива, че и тя уж случайно се е запознала с Дамла. Доверила ѝ се е и дори я е завела в дома си.

Неслихан съветва Мелис да стои настрана от Дамла и Мурат. Мелис със сълзи на очи се оплаква, че не е знаела нищо, и побягва.

Неслихан се приближава до дъщеря си и я моли да я изчака още малко.

Нехир укорително пита майка си дали не е могла да си намери по-добра работа. Какво ще каже на приятелките си, ако я попитат какво работи майка ѝ. Неслихан обяснява на дъщеря си, че в нейната работа няма нищо срамно.

Тарък вика Неслихан, намеквайки ѝ да се върне на работа.

Неслихан казва на дъщеря си, че може би един ден ще отворят собствено кафене, в което ще мирише на кафе и кифлички. Междувременно тя ще работи в това заведение, за да научи всичко.

Медицинската сестра слага Дамла на кушетката и я моли да изчака малко, като ѝ обяснява, че лекарят ще дойде скоро. Веднага щом медицинската сестра излиза от стаята, Дамла скача от кушетката и натиска клавиатурата на апарата. Дамла трескаво мисли как да се увери, че машината няма да се изключи. Дамла издърпва кабела от монитора и го смачква с петата си. Като поставя кабела обратно на мястото му, Дамла ляга на дивана. Лекарят и Пойраз влизат в стаята за ултразвук. Дамла с усмивка казва, че е много притеснена. Лекарят се опитва да включи апарата, но мониторът не работи.

След като преглежда апарата, лекарят забелязва, че кабелът на монитора е повреден, и като се извинява, обяснява, че днес няма да могат да видят плода на бебето. Дамла става от дивана с израз на съжаление. В този момент лекарят си спомня, че има резервен кабел. Лекарят включва резервния кабел и мониторът заработва. Дамла се обръща настрани от лекаря и Пойраз и чака лекарят да ѝ каже, че не е бременна. Лекарят прокарва сондата по корема на Дамла и казва:

- Ето го.
- Какво имате предвид, ето го? - Дамла обръща глава към монитора и вижда на екрана малка точка.
- Какво означава? Че Дамла е бременна? - Пойраз се разстройва.

Лекарят предлага да прослуша сърдечния ритъм на бебето им. Дамла слуша сърцебиенето на бебето си и не може да сдържи сълзите си.

Дамла, която не може да скрие сълзите си от радост, пита лекаря дали бебето ѝ е добре. Лекарят я уверява, че бебето е добре. Дамла потупва доволно корема си.

Пойраз съобщава на лекаря, че искат да се отърват от бебето. Дамла скача от дивана и се взира гневно в Пойраз:

- Ти си този, който иска да се отърве от бебето. Аз не искам. Няма да ти позволя да се отървеш от него.

Лекарят моли Дамла да се успокои и обяснява на Пойраз, че г-жа Дамла е бременна в 12-ата седмица и след 10-ата седмица абортът не е разрешен.

Пойраз иска тест за бащинство. Дамла дава съгласието си.

Мелис се връща в дома си. Мурат е объркан и пита къде е Нехир. Мелис минава покрай Мурат и подхвърля през рамо, че Нехир е с майка си. Мурат се оплаква, че ѝ е поверил детето, а тя го е оставила с онази жена. Мелис пъха в лицето на Мурат снимка, на която той е в кафенето с Дамла. Мурат я уверява, че напоследък много се е притеснявал за нея, затова се е срещнал с приятелката ѝ, за да я помоли за съвет.

- Слушай, отложих цялата си работа. Исках да те направя щастлива, затова се срещнах с г-жа Денет.
- Тя не е Денет. Дамла. Аз знам всичко за нея. Защо не престанеш да се хилиш и да ме лъжеш в лицето?
- Какво? Какво знаеш?
- Всичко. Знам всичко. Как можеш да ме гледаш в очите и да ме лъжеш толкова безсрамно. Ти и тя. Накарахте ме да изглеждам като идиот. Знам, че тя е бившата ти любовница. - Мелис бута Мурат в гърдите.
- Ти си тази, която каза, че тя е бивша. Това вече е в миналото. Това Неслихан ли е? Тя всичко ли ти разказа? Да тя каза, че Дамла ме е измамила. Тя е откраднала всичко, което е имала. Опитах се да си върна всичко, затова Дамла се е сближила с теб. Ето какво се е случило.
- Трябваше да ми кажеш. - Мелис крещи. - Трябваше да ми кажеш, че тя е твоя бивша и ме използва.
- Не можех да ти кажа. Прибирам се вкъщи, а тя вече седи там. Тя поиска от мен да се откажа от теб. Каза, че или се отказваш от Мелис, или няма да ти дам нищо.
- Край. Омръзна ми от твоите лъжи. Знаеш, че си затънал до шия в лъжи. Махни се от живота ми. Нямам нужда от теб. - Мелис грабва чантата си и тръгва към вратата.

Мурат настига Мелис, хваща я за гърлото и я предупреждава:

- Не можеш да прецакаш живота ми и да си тръгнеш. Ще ми кажеш къде работи Неслихан.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..