Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 45 : Неслихан разкрива цялата истина на Пойраз за Дамла!

Добави коментар

Неслихан е разтревожена от изчезването на Корай. Тя си спомня, че той е искал да отиде в дома на Дамла, и отива там. Пойраз също пристига. Той се чуди откъде Неслихан знае адреса на Дамла. Тогава Неслихан му разкрива цялата истина за Дамла. Разберете още какво ще се случи в епизод 45 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 28 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 44 на турския сериал „Доброта“ Корай идва при Дамла, за да ѝ каже, че се е превърнала в чудовище и че ще разкрие цялата истина пред Пойраз. Дамла изпада в истерия, казва, че с Пойраз има шанс да започне наново и прави нещо, за което след това съжалява...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 45 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 28 април 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Чичото на Дамла ѝ помага да се отърве от тялото на Корай. Неслихан е разтревожена от изчезването му.

Тя си спомня, че той е искал да отиде в дома на Дамла, и отива при нея.

Пойраз също пристига. Той се чуди откъде Неслихан знае адреса на Дамла.

Тогава Неслихан му казва цялата истина.

Мурат научава, че Дамла е убила Корай и започва да я изнудва.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Шахика, след като е събрала нещата си, пита дъщеря си в колко часа е обещал да пристигне Корай. Неслихан обяснява, че не са уточнили часа. Шахика настоява Неслихан да му се обади. Неслихан се обажда на Корай, но телефонът му е изключен.

Неджати съобщава на Дамла, че е повикал майстор и скоро ще сменят плочките в хола и ще пребоядисат стените.

Дамла се взира в един момент, без да може да чуе какво казва чичо ѝ. Неджати сяда срещу племенницата си и я моли да забрави всичко, което се е случило вчера.

Шахика не може да се свърже с Корай и моли Неслихан да се обади в клиниката. Неслихан се обажда в клиниката и научава, че Корай не се е върнал вкъщи вчера и не е дошъл на срещата с пациентите днес. Шахика има предчувствие, че нещо се е случило с Корай, и моли Неслихан да отиде в дома му.

Неслихан си спомня, че предния ден Корай я е помолил за разрешение да говори с Дамла на нейния език. Неслихан се обажда на Айшил и го пита дали Корай е идвал в дома на Дамла снощи.

Айшил ѝ казва, че вчера Дамла ѝ се е обадила и ѝ е казала да не идва, като ѝ е обяснила, че има специален гост. Дамла ѝ дала почивен ден и за днес.

Неджати моли племенницата си да се съвземе, като отбелязва, че е спасил кожата ѝ. Най-тежкото е, че са приключили и не са оставили никаква следа след себе си. Дамла излиза на двора и вижда Неслихан да се приближава към нея. Дамла се втурва към нея. Неслихан, виждайки как работниците изнасят мебели от къщата, пита какво става тук. Дамла вика:

- Какво общо има това с теб. Това твоята къща ли е? Тя е моя. Изхвърлям всичките ви боклуци. Не искам да виждам нито него, нито теб. Махай се оттук.
- На мен не ми пука за теб. Търся Корай. Виждала ли си го? - пита Неслихан.

Дамла си спомня момента, в който е убила Корай, и гледа Неслихан объркана, без да знае какво да каже.

В този момент на телефона на Дамла се чува предупредителен тон. Дамла отваря съобщенията и вижда снимки от края на гората, на които ясно се вижда как Неджати копае гроб, а след това хвърлят в него тялото на Корай.

- Дамла, говоря с теб. Видяхте ли Корай или не?

Дамла поглежда Неслихан объркано, без да знае какво да отговори.

В този момент Пойраз идва при Дамла и пита Неслихан какво прави тук. Неслихан обяснява, че търси Корай. Никъде не може да го открие.

Пойраз премества погледа си към Дамла и пита какво е правил Корай при нея. Дамла мълчи. Неслихан разкрива, че Корай ѝ е казал, че възнамерява да говори с Дамла и я пита дали Корай е идвал при нея.

Дамла, почти разплакана, отговаря, че Корай не е идвал при нея. Пойраз не разбира какво се случва. Първо се е срещнал с Корай и е говорил на намеци, а сега Неслихан е дошла при Дамла и я пита дали Корай е бил тук. Пойраз пита Неслихан откъде знае адреса на Дамла. Неслихан се усмихва и поглежда към Дамла.

Атила поставя хората си около къщата, в която живее Неслихан. Шахика се приближава до Атила и го пита какво става.

Атила разказва, че Корай все още е недостъпен, а Неслихан е казала на Пойраз за Дамла. Сега от Дамла може да се очаква всичко, затова той трябва да ги защити.

Пойраз се отправя към колата си. Дамла хваща ръцете на любовника си и го моли да я изслуша.

Пойраз не разбира за какво да говори с жената, която живее в къщата на Неслихан и която той изобщо не познава.

Дамла крещи, че това е нейната къща, която е купила със собствените си пари. Пойраз моли Дамла да не крещи, като забелязва, че къщата е пълна с работници.

Пойраз обещава, че щом се успокои, ще ѝ даде възможност да се обясни. Пойраз се качва в колата и си тръгва.

Дамла пада на колене на земята и крещи истерично, като вика, че ще убие Неслихан. Неджати моли племенницата си да се успокои и я отвежда в къщата.

В автобуса Неслихан си спомня как Пойраз е поискал обяснение от нея и Дамла. Тогава Дамла започва да уверява Пойраз, че Корай е нейният лекар. И той бил влюбен в нея, но тя не му отвръщала с взаимност. Дамла се кълне, че Корай се е срещал с Неслихан в миналото и чрез него те са се запознали.

Неслихан, уморена от лъжите на Дамла, съветва Пойраз да държи Денис далеч от Дамла.

Неслихан му казва, че жената, която ѝ е отнела всичко, е Дамла. Тя е отнела съпруга ѝ, парите ѝ и тази къща.

Дамла крещи на Пойраз, че Неслихан откровено лъже.

След като казала каквото е искала, Неслихан си тръгнала.

Еда носи чай на Атила и мърмори, че откакто Неслихан се е нанесла, са забравили за спокойния живот.

Всеки ден имат някаква неприятност. Атила моли сестра си да спре и да бъде по-търпелива с тези, които са в беда.

Веднага след като Еда си тръгва, Кадир казва на Атила, че сестра му е права за нещо. Той е изпратил хора в цивилно облекло пред къщата на Неслихан, без да иска разрешение.

Ако началниците му разберат за това, той може да бъде уволнен за злоупотреба с власт.

Дамла показва на чичо си снимките, които е получила от погребението на Корай, и го уверява, че Неслихан ѝ ги е изпратила.

Неджати е сигурна, че това не е Неслихан. Тя щеше да отиде направо в полицията. Снимките са им изпратени от някой, който иска пари.

Неджати е сигурен, че скоро Неслихан ще отиде в полицията и ще подаде сигнал за изчезването на Корай. Дамла си спомня за телефона на Корай и пита къде е той. Неджати вади телефона на Корай от джоба си и признава, че не е могъл да се отърве от толкова скъпа вещ.

Неджати разбира, че именно по тази причина телефонът може да открие сигнала, и иска да счупи SIM картата. Дамла изтръгва телефона на Корай от ръцете на чичо си и го уверява, че той все пак ще им е нужен.

Неслихан се прибира вкъщи и казва на децата, че няма да могат да се преместят при Корай. Нехир моли майка си да се махнат от тази къща. Ако не при Корай, то при баба (майката на Мурат). Шахика уверява, че в никакъв случай няма да отиде в къщата на баба им.

Нехир пита майка си кога баща му ще се върне от командировката си.

Бату ѝ казва, че му се струва, че е видял баща си в болницата.

Мурат завежда Мелис в селската къща и я слага на дивана в дневната. Мурат се суети около любимата си, като казва, че е много притеснен за нея и за бъдещото им бебе. Мелис съветва Мурат да не я разстройва и тогава всичко ще бъде нормално.

Мурат се оплаква, че е бил наклеветен и не може да изчисти името си. Мелис предлага да се обърне за помощ към баща ѝ, като му напомня, че той разполага с армия от адвокати и огромни връзки. Мурат обяснява, че иска сам да уреди нещата, тъй като не може да се присъедини към семейството ѝ, без да изчисти името си.

Мурат казва на Балкан, че възнамерява да посети Дамла и да си вземе парите. Балкан му напомня, че съвсем наскоро Дамла е насъскала полицията срещу него и няма никаква гаранция, че полицията не го чака пред дома ѝ. Мурат напомня на Балкан, че Дамла е погребала тялото на Корай снощи, което означава, че пред къщата ѝ не може да има полиция.

Неслихан казва на Атила, че Бату е видял баща си в болницата. Атила осъзнава, че Бату е още дете и може да си е въобразил, но обещава да провери нещата. Неслихан също така му казва, че е много притеснен за Корай. Ако той е обещал нещо, със сигурност ще го изпълни. Но Корай е изчезнал и никой не го е виждал от снощи. Неслихан не знае какво да прави.

Атила обяснява, че докато не минат 24 часа, не могат да приемат сигнал за изчезнал човек. Атила решава да провери болниците и участъците. В този момент на телефона на Неслихан пристига съобщение от Корай:

„Мама е болна. Аз заминавам за чужбина. Имаше проблеми с визата, седя в консулството от сутринта. Батерията ми беше изтощена, затова не се обадих. Чакам полет. Съжалявам, че преместването се наруши, ще организирам всичко, когато се върна“.

Дамла и Неджати пред летището изпращат съобщение от телефона на Корай до Неслихан и неговия асистент. Дамла обяснява на чичо си, че сега последният сигнал от телефона на Корай ще бъде от летището и сега трябва да счупят SIM картата и да изхвърлят телефона.

Мурат и Балкан се спотайват пред къщата на Дамла и чакат тя и чичо ѝ да се приберат.

Веднага след като Дамла и Неджати се връщат, Мурат изпраща съобщение на Дамла с искане за среща.

Дамла вика на чичо си, че изнудвачът иска среща с него, но тя се страхува да отиде на срещата. Неджати разбира, че изнудвачът иска пари.

Неджати уверява племенницата си, че няма да я остави сама, и решава да отиде първо на мястото на срещата.

Неджати нарежда на племенницата си да напусне къщата 10 минути след като той излезе.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!