Актуално Здравей, България

Днес 2 юни в "Здравей, България"

Добави коментар

Работници твърдят, че са уволнени от птицекланица в Монтана заради политическите им пристрастия в "Здравей, България"

 
Работници твърдят, че са уволнени от птицекланица в Монтана заради политическите им пристрастия в "Здравей, България"Работници твърдят, че са уволнени от птицекланица в Монтана заради политическите им пристрастия в "Здравей, България"

Същите служители обявиха, че преди време организирано са закарани на митинг пред Народното събрание в подкрепа на АЕЦ „Козлодуй”, като всеки е получил по 10 лв.

Служители твърдят, че са уволнени от птицекланица в Монтана заради политическите им пристрастия. Това разказаха в „Здравей, Бългтария” вече бившите работници Георги Георгиев и Василка Стефанова.

Шефката им Вероника Милчева ги питала дали ще гласуват за ЛИДЕР. След като отговорили отрицателно, ги освободила. Освен директор на птицекланицата, въпросната Милчева е и лидер на областен ръководител на ЛИДЕР в Монтана.

Всеки ден, като отивахме на работа, ни привикваха и казваха, че ще ни платят, ако заведем по пет човека да гласуват, обясни Василка.

Георги Георгиев пък каза, че е уволнен след като му е дадено да се подпише под молба за напускане по взаимно съгласие.

Вероника Милчева отрече да е уволнявала хора, при положение че те нямали заповед за уволнение. Тя също отрече, че е карала служителите си да гласуват за ЛИДЕР.

Същите служители Георги Георгиев и Василка Стефанова обявиха, че преди време пет автобуса организирано са закарани на митинг пред Народното събрание в подкрепа на АЕЦ „Козлодуй”. Всеки от хората е получил по 10 лева.

Тази информация не беше опровергана от Милчева. По думите ѝ всеки е отишъл доброволно на митинга, а парите били дадени за закуски.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник