Актуално Търси се...

Димитър Пенев за щастието да е баща и дядо в новия сезон на „Търси се“

Добави коментар

На 25 септември от 11:00 часа стартира новият сезон на ток шоуто „Търси се“ по bTV. Водещите Меги и Нели по традиция ще надникват в интимния свят на най-популярните хора в България.

На 25 септември от 11:00 часа стартира новият сезон на ток шоуто „Търси се“ по bTV. Водещите Меги и Нели по традиция ще надникват в интимния свят на най-популярните хора в България. За да дадат позитивно начало на предстоящите си вълнуващи срещи, те заснеха специална фотосесия, дело на фотографа Ивайло Станев, която ще залегне и в новата шапка на „Търси се“. „Усмивки и дълбочина на емоциите – тези два нюанса предопределят разговорите с гостите ни всяка неделя в нашето студио. Те са и в основата на концепцията на кадрите“, споделят Нели и Меги.

Димитър Пенев за щастието да е баща и дядо в новия сезон на „Търси се“

Първи гост за новия сезон на предаването тази неделя от 11:00 часа ще бъде футболният стратег и треньор номер едно на България – Димитър Пенев. За първи път зрителите на bTV ще го видят отвъд отбора и терена, като човек, който обича безкрайно семейството и приятелите си. Именно в „Търси се“ той ще се срещне с любимите си хора – дъщеря си, внучката, приятели от футбола и от родното му село Мировяне.

Димитър Пенев за щастието да е баща и дядо в новия сезон на „Търси се“

Извън футбола Димитър Пенев живее в „женско царство“ - съпругата му, дъщерята, двете внучки, а вече е и прадядо на няколкомесечната Никол. Изключително емоционална за него ще бъде срещата с неговата дъщеря Екатерина. „Детските ми спомени са свързани предимно с неговото отсъствие. Спомням си, че се прибираше късно през ноща, погалваше ме по главата и ми оставяше подарък. Баща ми е изключително добър и коректен човек, а връзката помежду ни е много силна“, споделя Екатерина. Най-трудният период в живота на Димитър Пенев е загубата на неговите родители преди няколко години, които си отиват бързо един след друг. „От родителите ми остана най-вече съветът никога да не лъжа. Много тежко преживях смъртта им, както и загубата на по-големия ми брат“, признава треньорът пред Меги и Нели.

По-малката му внучка ще разкаже, че за нея Пената е „дядо-мечта“. „Където и да ходеше винаги се връщаше с куфари с подаръци. Изключително много се грижи за нас“, спомня си Надежда. Нейното име е избрано от дядо й, защото тя се ражда малко преди националите ни да заминат за световното първенство в Америка. „Казах, че тя ще е моята „Надежда“ за успех“, спомня си Димитър Пенев. От по-голямата си внучка той има правнучка Никол, която обожава и държи нейна снимка на телефона си. „Най-трудният период в семейството на дъщеря ми беше смъртта на първия ѝ съпруг, който загина в катастрофа. Децата бяха съвсем малки и трябваше да съм до нея“, за първи път споделя Димитър Пенев. За щастието да е баща и дядо той ще разкаже единствено в „Търси се“.

Меги и Нели ще пътуват и до родното му Мировяне, където стадионът носи името „Димитър Пенев“. Водещите ще го срещнат и с шефа на музея на ЦСКА Сашо Манов, който е сред най-близките му приятели в момента. Колко жестове на благородство и добрина е проявявал към хората – за това ще разкажат приятелите му пред водещите на „Търси се“ тази неделя от 11:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“