Актуално Търси се...

Димитър Павлов в „Търси се...” тази събота, 3 април, по bTV

Добави коментар

Димитър Павлов гост в студиото на „Търси се...” тази събота, 3 април, по bTV
Димитър Павлов  в  „Търси се...”Водещият на „Тази сутрин” по bTV – Димитър Павлов ще бъде гост в студиото на „Търси се...” тази събота, 3 април, от 11:00 часа. Как се отразява смяната на телевизионното му аплоа и какъв е извън ефир – това ще разкрият за зрителите неговото семейство, най-добрите му приятели и колегите.

Първата изненада за Митко ще бъде екранна му половинка – журналистката Анна Цолова. „Много се зарадвах когато разбрах, че той ще е до мен. Освен, че все още се напасваме, много харесвам положителната енергия, с която ме зарежда”, ще признае Ани.

Димитър Павлов  в  „Търси се...”Самият Митко Павлов ще признае, че се чувства все още неуверен в ролята си на водещ на сутрешния блок. „Ани е журналист с голям опит, възхищавам ѝ се. Аз съм силен в други теми”, споделя водещият. Въпреки служебните им отношения засега, той ще получи едно нестандартно предизвикателство от Ани – да се обясни в любов на някое момиче. Така ще стане ясно, че Митко в момента е влюбен и ще намери думи да го каже на жената до себе си в ефир.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Митко с откривателя на неговия талант като радиоводещ – Мартин Захариев.
„Митко трябва да направи своя избор – да бъде журналист или телевизионен водещ”, ще сподели Мартин Захариев.

Емоционална ще бъде и срещата на Митко с майка му – Емилия, която ще разкаже за детството му, за голямата му страст към огъня и няколкото предизвикани от него пожара като дете
. „Нервак е и е малко егоист. Много трудно взима решения”, ще разкрие тя. Сестра му Сашка ще разкрие колко грижовен брат и добър кулинар е Митко. Тя ще го предизвика да изиграе в студиото на предаването ориенталския си танц от Dancing Stars 2.

Димитър Павлов  в  „Търси се...”


Телевизионният водещ ще се срещне и със своите приятели и колеги от радиото – Мишо Дюзев и Константин Вълков, които ще разкрият страстите му извън работата.
„За Митко перфектния живот е сутрин – радио; наобяд - таратор и кюфтета и вечер - среща с приятели”, споделят радиоводещите.

Какъв е като приятел ще разкаже и певецът – Влади Ампов-Графа. Той ще провокира водещия да демонстрира с коя мелодия от години му звъни телефона.

Голямата изненада за него в студиото ще са музикантите от група „Акага”, които ще проверят дали Митко може да пее.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: