Актуално В програмата

“Дяволското гърло” е новият български сериал на NOVA

Добави коментар

Продуцент на поредицата е екипът на Dream Team Films, в главните роли влизат актьорите Владимир Карамазов и Теодора Духовникова

Най-новият български сериал  на NOVA “Дяволското гърло” е поредната авторска продукция, с която телевизията ще зарадва зрителите, затвърждавайки подкрепата си за качествените български филми и сериали на всички платформи. Сюжетът е криминален, но в него ще се вплете и любовна история. Снима се в региона на Смолян. В главните роли на сериала са Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, като актьорският състав включва нови лица и актьори от Смолянския театър. Реализира се от екипа на Dream Team Films, който стои и зад друга успешна продукция на NOVA – най-гледания български сериал на медицинска тематика “Откраднат живот”.

 

„Думата, която най-добре описва новия сериал, е магия. Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място - Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят”, споделя продуцентът на сериала Евтим Милошев.

 

Добави описание


“Дяволското гърло” разказва историята на криминално разследване на серия мистериозни убийства, които се случват в тази област. Сюжетът е художествена творба, но в него има всичко, което вълнува българите – криминални случаи, любов, отмъщение, значими социални теми, каквито са бежанският въпрос, съжителството на различни етноси на една територия, магическата сила на планината. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора е следователят, изпратен от София, който му помага.

 

“Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента, и с екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че в България може да се направи продукция на световно ниво”, заяви Владимир Карамазов специално за “Събуди се” в първия снимачен ден на новата поредица. “Най-после български сериал излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите е една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея”, допълва актьорът.


Според програмния директор на NOVA - Антоний Мангов, съдържанието определя зрителския интерес и успеха на всяка продукция, затова и новият сериал “Дяволското гърло” ще заложи на силен сюжет, на теми и усещания много близки до ежедневието на българите и то в съвсем нов жанр – криминалния.

 

Добави описание

 

”За нас като водеща медийна група на пазара е важно да инвестираме в локални продукции и българско кино, защото с подкрепата си даваме възможност не само на звездите, но и на всички творчески професии, свързани с киното, да участват в подобни мащабни проекти и да се развиват на родния пазар”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп. „Имаме много амбициозни цели за тази продукция и ще се опитаме да излезем с нея и на международния пазар”, допълва Политова по повод старта на снимките на най-новия български сериал „Дяволското гърло”.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN!

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита тази вечер по NOVA

Прокурорът Чанов застава пред детектор на лъжата в „Дяволското гърло“

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май