Актуално Търси се...

Деси Добрева яде лук - тази събота в „Търси се...”, 27 февруари, от 11:00 ч

Добави коментар

Деси Добрева яде лук - тази събота в „Търси се...”, 27 февруари, от 11:00 ч
Деси ДобреваЕдна от най-преуспяващите млади певици Деси Добрева ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…, тази събота, 27 февруари, от 11:00 ч. по bTV. Докъде я отвежда амбицията, какви са целите ѝ коя е тя в очите на най-близките ѝ хора – зрителите ще намерят отговори на тези въпроси в предаването.

Първата изненада за Деси ще бъде другата бивша беквокалистка от „Шоуто на Слави” Алекс Раева. „С Деси сме като сестри. Години наред спяхме в една и съща стая по турнетата, споделяхме си всичко”, емоционално ще разкаже Алекс. Тя ще признае, че се възхищавала на смелостта да ѝ да измисля най-различни лудории въпреки строгостта в екипа на Слави Трифонов. „Единственото, което не харесвам в нея, е прекалената ѝ прямост и мисля, че от мен се научи да бъде по-дипломатична”, допълва певицата. Тя ще върне Деси към една странна случка по време на турне, когато тя се разболяла и почти загубила гласа си. Алекс ще провокира Деси да изяде същото количество лук и да пие преварена кола с черен пипер, благодарение на които се възстановила.

За първи път зрителите ще видят родителите на певицата. За среща с тях екипът на предаването пътува до родния ѝ град Варна. От предизвиканите емоции Деси няма да може да скрие сълзите си.

Деси Добрева„Деси е расла сред три поколения. Тя е най-малкото дете, всички се грижиха за нея и тя придоби чувството винаги да отстоява позициите си”, разказва майката Нели. Баща ѝ пък ще сподели за най-трудния момент, който са имали с Деси. От кого певицата е наследила амбицията, ще разберат зрителите тази седмица в предаването.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с по-големия ѝ брат – Свилен, и нейната племенница – Ралица. „Деси е страхотна леля. Пее на децата много песни и винаги намира време за тях”, разказва брат й. Дали обаче сама тя е готова вече да стане майка – отговорът зрителите ще получат в събота.

Емоционална ще бъде и срещата на певицата с нейния съпруг – Мартин, който също избягва публичните изяви. „Ние се допълваме изключително много. Деси е страхотна домакиня. За съжаление често сме разделени заради работата и ми липсва още на втория ден”, споделя Мартин. Деси пък ще разкаже за първата им среща още като деца и за момента, в който двамата са се открили един за друг.

В „Търси се…” зрителите ще видят певицата в различни роли – да играе бокс, да имитира анимационни герои. Най-добрата ѝ приятелка Нора ще я върне към стрелбата, а първата ѝ учителка по пиано - към класическата музика.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: