Предавания Ток - шоу

"Денят отблизо" с Мира Добрева и Мария Андонова от 19 септември 2011 по БНТ

1 коментар

На 19-и септември - понеделник, започва новият сутрешен проект на БНТ – "Денят отблизо". Предаването ще бъде с продължителност два часа – от 10:15 до 12.00 часа.
На 19-и септември - понеделник, започва новият сутрешен проект на БНТ – "Денят отблизо". Предаването ще бъде с продължителност два часа – от 10:15 до 12.00 часа. Водещи са Мира Добрева и Мария Андонова.

Мира Добрева и Мария Андонова

"Денят отблизо с Мира" е предаване, което отправя едно специално послание към зрителя. Ще поглеждаме към  новините, които другите пропускат. Ще обръщаме внимание на Добрата новина и тя ще е водеща за нас.

За голяма част от темите екипът разчита на самите зрители, като в предаването на живо ще се коментират най-актуалните дискусии, породени във Фейсбук. Хората с най-оригинални и аргументирани тези ще бъдат канени в предаването, за да ги защитят пред национална аудитория. В "Денят отблизо с Мира" ще гостуват известни личности, които ще разкриват пред зрителя интересна и непозната своя страна. Това предаване е своеобразно документално риалити, което следи и показва по-скоро положителното развитие на историята.С "Денят отблизо" всеки делничен ден зрителят ще се информира, забавлява и научава нещо полезно.

В първия брой Мира ще посрещне в студиото Радина Червенова. Двете най-известни лица на БНТ – отново заедно, но под два различни прожектора! Зрителите ще видят и една история за майчинската любов такава, каквато е тя наистина – вълнуваща, затрогваща и непознаваща ограничения.

"Денят отблизо с Мария" е наситен с по-лека, с много полезна и любопитна информация за съвременния начин на живот, средата, отношенията, семейството, децата и всичко онова, което ни помага да живеем по-добре - погледнато отблизо.

"Денят отблизо с Мария" ще акцентира върху Healthy lifestyle и най-новото в начина на живот, посоката на мислене, храненето, биопродуктите. Тежката медицина и болести ще бъдат заменени със съдържание, насочено към това как да поддържаме самочувствието, външния вид, добрите отношения, позитивното мислене, като част от това да живееш здравословно, начина на живот - спорта, борба със стареенето, дома, градината. Мария ще търси в предаването любопитното и най-новото в съвременните философии и древното знание, тяхното балансирано съчетаване днес, малко познати теми, интересни личности и техния начин на живот, обикновени хора и опитът да подобрят бита си. Екотематиката е широко застъпена в нейната популярна и полезна част. Ще се стартират инициативи, насочени към зрителите, провокиращи тяхното активното участие.
 
"Денят отблизо" с Мира и Мария – едно ведро, забавно и позитивно начало на деня, всеки делник от 10:15 сутринта! Гледайте от  19-и септември по Българската Национална Телевизия!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мира Добрева , Денят отблизо

Мира Добрева простила изневяра на мъжа си

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

Мира Добрева няма да се върне в БНТ

Мира Добрева в „Майките” - специалния проект на „Горещо” - 7 март от 22:00ч.