Актуално В програмата

“Денят е прекрасен” се завръща на 1 септември, в 10:00 часа по bTV

Добави коментар

Подробности за новите епизоди на „Стъклен дом” и "Листопад" на 1 септември, в 10:00 часа в “Денят е прекрасен” по bTV


Подробности за новите епизоди на „Стъклен дом” и "Листопад" на 1 септември, в 10:00 часа в “Денят е прекрасен” по bTV

Ива и Боги


В първото за сезона издание на „Денят е прекрасен” зрителите ще разберат повече подробности около новия сезон по bTV – гости в студиото ще бъдат Стефка Янорова и Краси Ранков, за да разкажат за новите епизоди на „Стъклен дом”. Какви неочаквани обрати предстоят в новите епизоди на хитовия сериал „Листопад”, ще стане ясно в първото за сезона издание на „Денят е прекрасен”, а водещите на предаването ще споделят най-забавните истории, които са им се случили през лятната ваканция.

Ива прекара лятната си отпуска на път – тя и семейството ѝ обиколиха Италия с кола. Ива признава, че за нея почивката никога не е достатъчна, но въпреки това е заредена с ентусиазъм за новия сезон на „Денят е прекрасен”, в който ще продължи да разкрива на зрителите нови преживявания в рубриката „Дух и тяло”.

Боги прекара почивката си на българското Черноморие със семейството си.
Наваксаният сън я зареди с енергия и свежи идеи за нейната рубрика за диети, където ще продължи да представя на зрителите интересни и ефективни начини на отслабване, ще разсейва митове за различни хранителни режими и ще търси повече информация за всичко, свързано с начина на хранене и неговото влияние върху нашата фигура и здраве.
мавриков

Мавриков също е прекарал отпуската си извън България. Обиколката на Гърция го е вдъхновила за първата тема на рубриката „Мавриков на ваша страна” - отпуската свърши, но отпочинахме ли наистина?

В новия сезон на „Денят е прекрасен” Милена Илиева ще продължи своята рубрика „Ти можеш”. Тя е убедена, че въпреки финансовата кризата и трудностите в България има много предприемчиви, трудолюбиви и талантливи хора. За да го докаже на зрителите на bTV, още на 1 септември е поканила заместник-кмета на София Ирина Савина.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!