Актуално България търси талант

Дарина танцува хип хоп, а Иво продължава с търсенето на маг, който да разреже Дарина

Добави коментар

Мария Силвестър се грижи за катерица и гълъб в неделя от 20.00 часа в „България търси талант”

Дарина танцува хип хоп, Илиана остава вярна на себе си, Ники и Сашо участват в опасен номер, а Иво продължава с търсенето на маг, който да разреже Дарина

В неделната вечер bTV ще излъчи поредния двучасов епизод с най-интересното от същинските кастинги в четвъртия сезон на най-позитивното шоу у нас – „България търси талант”. В него зрителите ще видят изпълнения на таланти, които ще представят нови стилове в различни области, както и полуфиналисти от миналия сезон, които спечелиха любовта на феновете. Наред с талантите, в изпълнението на част от представянията ще се включи и журито.

България търси талант

Първа на сцената и то още с първото представяне ще се качи Дарина, която ще се включи в изпълнението на 6-те дами от “Full Dance”, които са носителки на редица световни и европейски награди.

Жената каучук Сирма Добрева и човекът огън Иван Добринов ще шашнат журито с изпълненията си. Иван ще помоли за асистенция Ники и Сашо, които неволно ще му оставят следи от пирони по тялото. Кадиев няма да спре дотук, а ще се учи да свири на гайда, ще се пробва с йо-йо, а на Мария Силвестър ще бъдат поверени грижите за една катерица и един гълъб, който ще се почувства спокоен само в ръцете на водещата.

България търси талант

В епизода зрителите на bTV ще видят най-малкия участник – 4 годишно момче бийтбоксър, най-забавната баба и нейният сценичен партньор, европейският и национален шампион по йо-йо Константин Туджаров от Несебър, 26-годишният Михаил от Свиленград, който ще представи опасен номер с мотор, уникални изпълнения в най-модерния стил сред младите – animation и няколко наистина добри фокусници.

Добави описание

Иво ще се възползва от качването им на сцената и ще продължи да търси маг, който може да разреже Дарина на две. Какво обаче ще се случи, когато получи отговор „Да, мога”, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа.

Мурад

След участието в предишния епизод на миналогодишните носители на приза „Web Талант” на България - “Electra Crew”, в този епизод зрителите ще видят отново претендента за най-добър попинг танцьор – Мурад Мурад от Варна, който в момента се опитва да се реализира в Германия, и Ива Желязкова от Бургас, която смело ще размаха меч със завързани очи. На сцената притеснен ще ѝ асистира Сашо Кадиев, а Ники Илиев ще успокои момичето с думите - „Имаме и друг водещ”.

Тези и още много други вълнуващи изпълнения, зрителите ще могат да видят в петия епизод на най-гледаното шоу „България търси талант” на 29 март, от 20.00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя