Актуално В програмата

Цветелина: Не се омъжих, защото се наситих на сватби

Добави коментар

Миа Сантова за пръв път ще се изповяда за загубата на детето си и за трудните и веселите моменти в живота си, само в „Усещане за жена”

Миа Сантова за пръв път ще се изповяда за загубата на детето си и за трудните и веселите моменти в живота си, само в „Усещане за жена”

Фолк певицата Цветелина беше специален гост на предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” в първия работен ден за 2014-а година. Тя сподели с водещата Гергана Стоянова защо няма брак с половинката си, как се е запознала с гуруто Джон Кехоу и как прави бабината баница с праз и ориз.

Цветелина живее с партньора си от 16 години и имат син – Лъчезар на 12 години и половина, но са единодушно срещу брака.

„Булка не ми се искаше да се видя, защото съм пяла на толкова сватби и на такива неща съм се нагледала, че като че ли бракът се разпада още на първия ден”, сподели певицата. „Пък и съм преживяла емоцията на сватбата многократно. Ние с мъжа ми се шегувахме, че първо имаше 10-годишен срок да ме върне на майка ми, а до 20-та ни годишнина ще се изпитваме ставаме ли за брак. Остават ни още 4 години”, пошегува се Цветелина.

Освен музиката, голяма страст на Цветелина е ѝ психологията и особено теорията за позитивното мислене – учението на Джон Кехоу. Тя разказа в „Усещане за жена” как се е запознала с гуруто Кехоу на един негов семинар в София преди 3 години.

„Подариха ми билет за семинара, а моя приятелка сподели с издателя на Джон Кехоу, че пиша стихове. Тогава самият Кехоу ми каза, че съм длъжна да издам книга и аз го послушах”, спомня си Цветелина.

Психологията е страст на певицата още от гимназията, когато шестици в бележника е получавала основно по музика и психология. Тя се е дипломирала с тази специалност през миналата година, но иска да продължи да се развива.

Музиката пък е нейното спасение и в най-тежките моменти:

„Дори когато баша ми почина, аз отидох да пея, защото сякаш музиката преобразува негативната енергия”, разказа Цветелина. Тя сподели обаче, че в началото на кариерата си съвсем не е искала пеенето да ѝ става професия.

„Пеех от 8 клас и като завърших бях толкова изморена, че исках да пея между другото, а да уча и работя нещо друго.

Явно обаче съдбата ми е била отредила друго. Славата дойде бързо и малко ме затвори, дори ме уплаши. Но си бях казала, че няма да ѝ се дам”, спомня си тя.

За финал на предаването Цветелина, заедно с водещата Гергана Стоянова и готвачът шеф Петров, приготви баница с праз и ориз по стара семейна традиция от баба си.

Добави описание

Утре, 3 януари, специален гост в предаването ще е журналистът Миа Сантова. За пръв път тя ще се изповяда за една от най-големите трагедии в живота си – загубата на бебето си. Ще рязкаже и за най-веселите и щури моменти от детството само пред водещата Гергана Стоянова, утре, 3 януари, в „Усещане за жена” по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Усещане за жена , Миa Сантова

Миа Сантова се завръща в NOVA

Христо Мутафчиев: Министърът на културата не е забил един пирон за цял мандат

Катерина Евро си намери Мартин

Катето Евро си търси Мартин

Катето Евро се оперира в ефир