Лица За звездите

Катето Евро се оперира в ефир

Добави коментар

Водещата на „Усещане за жена” по TV7 хвърли очилата благодарение на испанско светило Катето Евро захвърли диоптричните очила завинаги!

Водещата на „Усещане за жена” по TV7 хвърли очилата благодарение на испанско светило
Катето Евро захвърли диоптричните очила завинаги! Тази събота тя се подложи на сложна операция за корекция на зрението, която днес показа в ефира на предаването си „Усещане за жена” по TV7.

Още в първите минути на днешния ефир водещата се извини, че е без грим, но трябва да пази известно време очите си. Зрителите пък видяха кадри от уникалната безкръвна интервенция, с която лекарите смениха биологичните лещи на Катето Евро с импланти.

Операцията на водещата направи испанският офталмолог проф. Хорхе Алио.

„Той е едно от световните светила. Дори уредът, с който ти направиха операцията, е негова разработка”, коментира гостът в студиото – офталмологът Александър Ангелов.

Оказа се, че самият проф. Алио е избрал да направи операцията на Катето по време на кратката си визита у нас, защото е голям фен на киното. Също в събота, той е коригирал зрението на още една голяма българска актриса – Аня Пенчева.

„Професорът ми каза, че докато съм жива ще виждам кристално”, похвали се Евро в ефир. Водещата с радост разказа, че е изхвърлила очилата си, които никога не е харесвала и са ѝ били голяма тежест и разход. „Дори сутринта не ги потърсих на нощното шкафче, защото и на близо, и на далеч, и по средата виждам идеално”, сподели Катето Евро в предаването си „Усещане за жена”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Усещане за жена , Катето Евро

Христо Мутафчиев: Министърът на културата не е забил един пирон за цял мандат

Катерина Евро си намери Мартин

Александър Кадиев се казвал Георги 2 дни, но го прекръстили

Катето Евро си търси Мартин

Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя