Актуално В програмата

Катерина Евро си намери Мартин

1 коментар

Мистър България 2012 се яви по обявата на водещата Катерина Евро си намери Мартин и ще ѝ партнира всеки ден в „Усещане за жена”

Мистър България 2012 се яви по обявата на водещата Катерина Евро си намери Мартин и ще ѝ партнира всеки ден в „Усещане за жена”

Обявата за издирването на Мартин, която водещата Катерина Евро пусна миналата седмица, получи бърз и неочакван отговор в днешното издание на „Усещане за жена”. След като водещата и шеф Петров сътовриха поредната гастрономична чудесия, в студиото на предаването влезе симпатичен младеж.

Аз съм Мартин. Нали ме търсиш. По обявата идвам”, заговори водещата той. Оказа се че кандидатът е не кой да е, а самият Мистър България 2012 Мартин Иванов. Той се беше подготвил много старателно за интервюто си за работа с Катето Евро.

„Аз съм бивш плувец. Мога да те науча да плуваш и ще те спасявам, ако се давиш. Завършил съм счетоводство. Ще ти правя данъчната декларация”, опита се да спечели новия си работодател Мартин. След което показа впечатляващо портфолио от професионалните си ангажименти на модел в България и Италия.

Катерина Евро си намери Мартин

„Ще те юркам, ще ти скъсам нервите, ще те експлоатирам”, закани му се водещата. Но това не уплаши красивия Мартин и той дори предложи да ѝ направи кафе още в ефир. Това остави Катето Евро напълно завладяна от чара и чувството за хумор на Мартин и без да се колебае тя го взе на работа в предаването. Всеки ден той ще партнира на водещата.

Катерина Евро си намери Мартин„Ще ви разказвам мъжката гледна точка, както и всички неща, които интересуват хората родени след 80-та година”, обеща с усмивка Мартин в ефир. „Няма да ми викаш лельо... може само како Кате”, върна му шегата водещата, а той публично се зарече никога да не я цака с топла бира, намигвайки ѝ че уважава безкрайно работата ѝ и е голям фен на култовия ѝ филм „Оркестър без име”.

Мартин Иванов е роден на 20 май 1988 г. в София. По лична карта е зодия Телец, но по съдба е зодия Риби, защото е тренирал плуване в продължение на цели 12 години.

Упоритите тренировки във вода му осигуряват днес кариера в модния свят, която върви... по вода. Напоследък често пътува до Италия за фотосесии. Това е причината в момента да учи италиански. Завършил е счетоводство и три години е работил по специалността си.

Бил е корица на българското издание на списание Men’s Health за цели два месеца – януари и февруари 2014 г. В момента грее на актуалния брой на сп. Harper’s Bazaar България. Наскоро се завърна от поредното си пътуване в Италия, където засне впечатляваща фотосесия като лице на най-големия фитнес салон в Рим - Ego Palestra.

Предстои му дебют в киното през юли, когато ще се снима в голяма инталианска продукция. Каква ще бъде тя, Мартин ще разкрие на Катето Евро в „Усещане за жена”, а може да получи и ценни съвети от любимата актриса.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Усещане за жена , Катето Евро

Христо Мутафчиев: Министърът на културата не е забил един пирон за цял мандат

Александър Кадиев се казвал Георги 2 дни, но го прекръстили

Катето Евро си търси Мартин

Катето Евро се оперира в ефир

Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя