Архив VIP Dance

Четири отбора подгряват Lord of the Dance в петък във VIP Dance

Добави коментар

Четири отбора подгряват Lord of the Dance в петък във VIP Dance. Британската соул звезда Карен Рамирез - специален гост.
Най-известното танцуво шоу - , гостува в петък вечер на елиминациите във VIP Dance. На арената за танци зрителите ще видят изпълнението на двамата солисти на трупата - Сиара Скот и Джеймс Кийгън, преди предстоящото им турне догодина у нас.

Lord of the Dance


Четири отбора ще подгреят изпълнението на Lord of the Dance - Райна и Фери, Деян и Кристина, Тереза и Данчо, и ветераните в елиминациите - Нед и Николета.

Перфектното изпълнение на танца или шоу елементите ще са скрития коз, на който отборите ще заложат ще видим от изпълненията им утре вечер.

Кои от тях ще напуснат танцувалната надпревара три седмици преди големия финал, ще решат зрителите със своя вот. Линиите за гласуване вече са отворени. Зрителите ще определят и кои ще са вторите финалисти в паралелната надпревара “Любими деца танцьори на България“.

Карен Рамирез


Специален гост ще е и британската соул и чилаут изпълнителка Карен Рамирез. Минути преди първия ѝ концерт у нас първо зрителите на „Нова телевизия” ще се потопят в  дебрите на класическото чил аут, соул и лаундж звучене.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance