Кино

Чарлийз Терон с двама кавалери на холивудската премиера на "Който оцелее ще разказва"

Добави коментар

Чарлийз Терон с двама кавалери на холивудската премиера на "Който оцелее ще разказва"

Освен екранния ѝ партньор и създател на „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан, на събитието я придружаваше партньорът ѝ в живота Шон Пен

Чарлийз Терон и Сет Макфарлан, които изпълняват главните роли в комедията "Който оцелее ще разказва" , бяха сред основните „заподозрени“ на премиерата на филма. 

Аманда Сейфрид

Актьорите замениха пистолетите и каубойските шапки от пародийния уестърн с бляскави тоалети, а редом до тях на червения килим застанаха останалите звезди на продукцията, сред които Аманда Сейфрид, Джовани Рибизи, Сара Силвърман и др. Специален гост на събитието беше Шон Пен, който подели вниманието на приятелката си Чарлийз Терон с екранния ѝ партньор Сет Макфарлан.

В "Който оцелее ще разказва"  носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон се превъплъщава в образа на изкусителна красавица, усъвършенствала стрелбата за сметка на изисканите обноски.

„За мен това беше чудесно изживяване. Сет Макфарлан в момента е на върха на кариерата си и това, че ме покани да бъда част от екипа на продукция като тази и да изиграя такава роля, беше фантастично“, коментира актрисата и допълва: „Филмът има страхотна визия, актьорската игра е фантастична, сценарият е изключително забавен. Това не е просто една много, много смешна комедия, а и наистина красив филм“.

Който оцелее ще разказва

Екранна половинка на актрисата в "Който оцелее ще разказва"  е създателят на сериалите „Американски татко“, „Семейният тип“ и киносензацията на 2012 година „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан, който сподели по време на събитието:

„Идеята да направиш уестърн пародия на пръв поглед звучи много забавно. След това обаче отиваш на местата за снимки и осъзнаваш, че си градски човек и нямаш работа насред „Гранд Каньон“, защото си абсолютен пъзльо. Това беше един вид пробуждане.“

Актьорът, който освен това е сценарист и режисьор на продукцията, добави още:

„Надявам се хората да могат да видят филма като съчетание между класически уестърн като визия и актуална комедия като съдържание. Опитахме се да следваме правилата на класическия жанр, що се отнася до режисурата, и същевременно да разкажем една съвременна история. Надяваме се, че сме успели да дадем нов облик на жанра.“

За снимките на "Който оцелее ще разказва"  актьорите от филма захвърлят бляскавите тоалети и се впускат в безмилостна битка за оцеляване. Техните най-верни „другари“ са огнестрелните оръжия, които са се превърнали в основен атрибут за жителите на Дивия Запад, а сред враговете им са бандити, зверове, болести, нескопосани доктори и природни стихии. Филмът изправя в неравностойна битка несретния овчар Албърт (Сет Макфарлан) и опитния стрелец Клинч, които, освен за оцеляване, се борят и за сърцето на красивата Анна (Чарлийз Терон).

"Който оцелее ще разказва"  идва в кината у нас на 6 юни 2014 година.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чарлийз Терон , Който оцелее ще разказва