Актуално В програмата

„Царете на комедията” - 21 април

Добави коментар

„Имат ли звездите... яйце?” – отговорът само на 21 април в „Царете на комедията”
„Царете на комедията” -  21 априлДами и господа, време е да разберем „Имат ли звездите... яйце?” На 21 април в „Царете на комедията” сме разпределили смешките между следните материално безотговорни лица - тарикатът, който се чукна с яйце на Фаберже - Влади Въргала, човекът, който най-редовно меси козунаците - Ники Урумов, къдравата маруля на шоубизнеса - Филип Аврамов, и исполинът, който се навежда, за да не събори небето - Жоро Мамалев.

Знаете ли как се печели „Евровизия” - с много евро и малко визия. А знаете ли как се печелят аплодисменти – като се завъртиш 15 пъти на глава. На 21 април подът ще лъщи, защото по него ще хвърчат пионерите на брейк-денса в България – „Илектрик форс крю”...

Ще посрещнем момичето, което има две висши и две силиконови - първата Мис България, избрана чрез зрителски sms-и - Антония Петрова, както и Мистър България 2004 – Пламен Пенев. До него мило ще се усмихва живото доказателство, че не всички, след като родим, ставаме дебели - най-красивата омъжена жена за 2008 г. - Мисис България - Ралица Тодорова.

В шоуто ще видим Ники Урумов като стилист (а не обикновен шивач!), чиито последни години са посветени изключително на мъжа, Влади Въргала ще разкаже как е направил кастинг за певачка, а Мамалев ще дръпне един монолог за образованието.

Ще видите и една уникална класация – топ 10 на най-използваните реплики от чалга изпълнители. Издаваме ви, че под номер 2 е „Клипът ми е сниман в Америка. Наистина съм по цици, но залагам на глас!”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” стартира на 9 септември