Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 26 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 26 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 13 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Вижте какво ще се случи в епизод 26 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 13 октомври 2021 по bTV.Беатрис е все по-разочарована от връзката си с Фридрих. Разговорът между двамата за изясняване на ситуацията обаче завършва с кавга. Малко по-късно Беатрис се опитва да съблазни Фридрих в края на една приятна вечер, но Фридрих се отказва в последния момент, след което Беатрис си изпуска нервите.

Дезире предупреждава Клара да не заминава за Бразилия с Люсиен, тъй като той може да я използва като куриер за откраднати произведения на изкуството. Клара вярва, че Дезире просто ревнува, и пренебрегва предупреждението ѝ. Междувременно Дезире открива античен кръст сред вещите на Люсиен. Клара не осъзнава опасността. Тя защитава пред Адриан плана си да отиде в Сао Пауло с Люсиен.

Угризенията на съвестта на Андре към Мели го карат да плати няколко евро повече за часовника ѝ.

Пия признава на Нилс, че преди няколко години едва е избегнала изнасилване. Оскар подозира, че Пиа започва да се интересува от Нилс.

Наташа и Майкъл планират романтична вечеря, когато той е повикан в спешното отделение. Наташа премества срещата им в клиниката.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?