ТВ анонси bTV

bTV Новините с повече емисии през уикенда

Добави коментар

От този уикенд, 4-5 март 2023 г. bTV ще предложи допълнителни емисии новини, спорт и времето.

В рамките на предаването „Тази събота и неделя“ ще се включат четири кратки издания на bTV Новините, както и допълнителни излъчвания на прогноза за времето.

В събота и неделя сутрин водещите Мария Ванкова и Полина Гергушева, които представят късната емисия на bTV Новините през седмицата, ще съобщават най-важното в кратки емисии в 8:00, 9:00, 10:00 и 11:00 часа. Освен водещите теми от деня, те ще включват международни, забавни и светски новини, плюс любопитни вести от света на спорта.

През почивните дни е важно и какво ще бъде времето. Тази информация зрителите на bTV ще получават в кратка прогноза в 8:30, 9:30 и 10:30 ч., за да могат да планират дейностите си през уикенда спрямо атмосферните условия.

„От март в уикенд блока на bTV „Тази събота и неделя“ добавяме повече новини, спорт и прогноза за времето, които ще разнообразят още повече съдържанието и ще придадат добавена стойност към разговорите и темите в предаването. Динамиката на всекидневието изисква зрителят да знае най-важното и актуалното до този час, дори и в почивните си дни“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в медията.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Новините

Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините

bTV Новините отбелязват 23 години от първия си ефир

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри е новото лице на bTV Новините

Късната емисия на bTV Новините ще бъде от 22 часа през лятото

В програмата:

02:10 28.05.2024
Тв програма bTV
17:00 28.05.2024
Тв програма bTV