Актуално В програмата

„Брак по любов” - филм за дует "Ритон" по БНТ1

Добави коментар

В петък /2 май/ от 23:10 часа по БНТ1 ще бъде излъчен музикалния филм „Брак по любов”. Той е посветен на 35-годишнината на любимия на поколения българи дует „Ритон”.

В петък /2 май/ от 23:10 часа по БНТ1 ще бъде излъчен музикалния филм „Брак по любов”. Той е посветен на 35-годишнината на любимия на поколения българи дует „Ритон”. Филмът надниква зад кулисите на дългогодишния сценичен успех и нестихваща медийна популярност на Катя и Здравко. Зрителите на БНТ1 ще станат свидетели на  неочаквани откровения за съвместния им живот, както на сцената, така и извън нея.

„Брак по любов” - филм за дует 'Ритон' по БНТ1

Автор на филма е Драгомир Драганов, оператор – Недялко Данов, а режисьор – Станислав Терзиев. Според тях кариерата на Катя и Здравко, белязана от стотици песни, концерти, турнета, престижни фестивали и хиляди фенове,  би била невъзможна без съхраняване на личните им отношения вече 35 години.

„Брак по любов” - филм за дует 'Ритон' по БНТ1

„Брак по любов” има амбицията да събере максимално личната и творческа биография на дуета и да отговори на въпроса, който най-често си задават хората : „Възможно ли е „пълното щастие”?!

Откровенията на Катя и Здравко ще преминат през спомени за първата целувка, първата сценична изява, успехите и болезнената тема за отсъствието на деца в семейството. Разговорът ще продължи до равносметката за една бляскава кариера и тревожните въпроси за нейния неизбежен край.

„Брак по любов” - филм за дует 'Ритон' по БНТ1

По случай 35-годишнината, от златния фонд на БНТ ще бъдат извадени емблематични музикални изпълнения на дует „Ритон”.

„Брак по любов” - филм за дует 'Ритон' по БНТ1

Любопитни случки и спомени за своите приятели Катя и Здравко ще разкажат Филип Киркоров, Кристина и Михаил Белчеви, Гала, Тончо Русев, Живко Колев, Венци Мартинов, състудентката им от консерваторията Мая Нешкова, режисьорите Ласка Минчева, Димитър Шарков и много други.

„С дует „Ритон” ме свързва дългогодишно приятелство” -  споделя Драгомир Драганов.

„Уважението и доверието, което сме изградили помежду си, ги предразположи максимално по време на снимките и зрителите ще ги видят по-откровени от всякога. И двамата притежават уникално чувство за хумор, разказват увлекателно и не пестят емоциите си. Филмът се получи лек и пенлив като шампанско и се гледа на един дъх!” – допълни още авторът.

„Брак по любов” - филм за дует 'Ритон' по БНТ1

Този петък зрителите на БНТ1 ще разберат как Катя и Здравко напасват абсолютните противоположности в името на общия успех; как се преодолява умората; как се свиква с напрежението и какво в крайна сметка означава понятието професионализъм, когато заспиваш и се събуждаш до професионалния си партньор.

Гледайте „Брак по любов” на 2 май от  23:10 часа само по БНТ1!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дует Ритон , Брак по любов

Дует Ритон представиха новия си диск „Пътят към твоето сърце“

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

Дует "Ритона" ориса децата на Филип Киркоров

„Лято за двама“ с дует Ритон