Актуално В програмата

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

Добави коментар

На 13 септември в ефира на bTV се завръща най-емоционалното предаване у нас „Предай нататък”, с водещ Наталия Симеонова.

На 13 септември в ефира на bTV се завръща най-емоционалното предаване у нас „Предай нататък”, с водещ Наталия Симеонова. Най-истинските и вдъхновяващи истории ще продължават да бъдат разказвани и показвани всяка събота от 20 часа.

Първият епизод на 5 сезон на „Предай нататък” ще започне с историята на 10 годишния Косьо от Варна. Когато е само на 5 месеца, на малкото момче му откриват рядкото генетично заболяване ахондроплазия. От този момент нататък семейството му започва да води борба за осигуряването на най-добрите условия за воденето на един нормален живот на детето. Мечтата на майката на Косьо – Кантелина, е да види сина си пораснал, а това е възможно само с едно единствено решение на Комисията към фонда на лечение на деца. Момчето мечтае, когато порасне да стане съдия, за да „помогне на справедливостта да възтържествува”. Освен направената първа стъпка към сбъдването на мечтата на Косьо да облече съдийската тога, той и семейството му ще получат финансова подкрепа, както и уверението на Комисията към Фонда за лечение на деца за преразглеждане на тяхната молба, след представяне на необходимото медицинско експертно мнение и доказателства.

„Музиката лекува”

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на още една история, озаглавена „Музиката лекува”. Поръчителят е съпругът на героинята – Димитър Найденов. Ани е млада жена на 33 години, на която преди години откриват рак на гърдата и е с наследствена обремененост.

„Музиката лекува”

След като разбират новината, младото семейство не губи кураж и се изправят заедно срещу болестта. 33 годишната героиня в „Предай нататък” преминава успешно химео и лъчетерапия и постига ремисия. За съжаление, поради агресивното лечение стоматологичното ѝ здраве се влошава много. С желание да възвърне усмивката на жена си, съпругът на Ани се обръща към екипа на предаването.

Втората среща на героинята с „Предай нататък” ще остави един незаменим спомен у нея. След посещение при стоматолог, Ани ще бъде обградена с внимание в бутик за елегантни облекла.

Добави описание

След пълно преобразяване и в пълния си блясък, изискана лимузина ще я посрещне, за да я отведе до най-вълнуващата й среща с любимия ѝ изпълнител и световна звезда Филип Киркоров. Той ще отдели специално внимание на Ани и ще сподели възхищението си от нейния непоколебим дух и красота. В студиото при Наталия Симеонова Ани ще има възможността да се срещне и с други двама нейни любимци – дует Ритон, които също ще допринесат за цялостната изненада и емоцията на Ани.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Филип Киркоров , Предай нататък , Наталия Симеонова , Дует Ритон

Филип Киркоров в България с двете си деца

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV