Музика Концерт

Дует Ритон представиха новия си диск „Пътят към твоето сърце“

Добави коментар

Катя и Здравко взривиха зала 1 на НДК

Дует Ритон представиха новия си диск „Пътят към твоето сърце“ с първокласно шоу, с което взривиха препълнената зала 1 на НДК.  Почти след всяко изпълнение певците чакаха по няколко минути да притихнат бурните аплодисменти, за да продължат със следващото парче.

Катя и Здравко зарадваха зрителите като за първи път им представиха 10 нови песни, включени в предстоящия им 12-и поред албум.

Дуетът изненада с песента „Моето детство ме вика“, написана от вокала на „Диана Експрес“ Илия Ангелов. Рокаджията е направил фолклорна композиция с македонски привкус, която не е характерна за репертоара им, но идеално се вписа в техния стил. С баладата „Чакаме ви с любов“ пък разплакаха хората чрез стихотворението на Живко Колев – изповед на един артист за самотата след края на шоуто.

В залата присъстваха и гости от Дома за ветерани на културата, които най-много съпреживяха с певците силните думи от текста. Всички изпълнения на „Ритон“ бяха съпроводени на живо от техните оркестър и вокална група, а танцьорите от балет „Акадамус“ с хореограф Семир Алкади и ефектната мултимедия допълни блясъка на шоуто. Най-любимият музикален дует получи и рекорден брой кошници с цветя – 21 броя.

Уважиха го както от институциите – Министерство на културата, Столична община и БНТ, така и от многобройни почитатели от бизнессредите.

„Ако продължават да идват кошници, някой трябва да си тръгне от сцената и познайте кой ще е той“, помайтапи се Здравко докато приемаше овациите.

Тв зрителите ще могат да видят спектакъла на Дует Ритон „Пътят към твоето сърце“ в празничната програма на БНТ на Бъдни вечер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дует Ритон

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

„Брак по любов” - филм за дует "Ритон" по БНТ1

Дует "Ритона" ориса децата на Филип Киркоров

„Лято за двама“ с дует Ритон