Лица За звездите

Дует "Ритона" ориса децата на Филип Киркоров

Добави коментар

Катя и Здравко подариха 24-каратови златни пендари на Алла-Виктория и Мартин-Кристо - децата на Филип Киркоров
Катя и Здравко подариха 24-каратови златни пендари на Алла-Виктория и Мартин-Кристо - децата на Филип Киркоров


Дует „Ритон” влязоха в ролята на орисници за двете деца на приятеля им Филип Киркоров. При последното си гостуване в Москва преди седмица Катя и Здравко подариха на навършилата една годинка госпожица и неколкомесечното ѝ братче оригинални 24-каратови австрийски пендари „Франц Йосиф”. Монетите са изключителна нумизматична рядкост.

Другият орисник на малчуганите бе Драго Драганов, който също посети Киркоров с Ритонците.

Филип Киркоров останал очарован от пожеланията, които приятелите му отправили към наследниците му. Алла­ Виктория да е здрава, красива и щастлива и да наследи таланта на баща си. А роденият през юни тази година неин брат да бъде винаги опора на баща си и да има силен усет за бизнес.

Дует „Ритон” и Драго Чая бяха в Москва не само за да се видят с Киркоров, но и да подготвят гостуването на артистите с юбилейното шоу на Катя и Здравко за 35-годишнината им на сцената.

При пристигането им на летището Киркоров ги очаквал с лимузината си. Певецът искал да заведе приятелите си във вилата си край Москва, където живее заедно със своите деца. Улисани в прегръдки, творците не се усетили, че времето напреднало. В крайна сметка руският Майкъл Джексън завел гостите си на ресторант. Вместо в „Пушкин”, където най-често похапва, когато е в Москва, дружината се отправила към съседния „Турандот”, който е обзаведен в стил „Ермитаж”, с много злато и кристални полилеи. Освен това в основната му зала има софтуер, който блокира нежелано използване на камери и фотоапарати за сигурност на клиентите.

Дует

Ден след вечерята Ритонците и Драго Драганов имали концерт в препълнената бална зала на посолството на България в Москва. Родните звезди зарадвали публиката не само със собствените си хитове, но и с най-популярните руски шлагери.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Филип Киркоров , Дует Ритон

Филип Киркоров в България с двете си деца

Дует Ритон представиха новия си диск „Пътят към твоето сърце“

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

Драго Драганов със скъп подарък от Филип Киркоров

„Брак по любов” - филм за дует "Ритон" по БНТ1