Актуално В програмата

Бони и новият ѝ приятел Милен планират сватба и мъжка рожба

2 коментара

На 12 декември, петък, заедно с Катето и Васко в студиото на „Вечерното шоу на Азис” своя рожден ден ще отпразнува певицата Бони.
певицата БониНа 12 декември, петък, заедно с Катето и Васко в студиото на „Вечерното шоу на Азис” своя рожден ден ще отпразнува певицата Бони.
Водещият ще подари на гласовитата си приятелка торта и поетични рими, вдъхновени от красотата на попфолк дивата. Той ще впечатли своята гостенка с рецитаторските си умения:
 
Обичам я Бонка, обичам я лудо,
че Бонка прилича на някакво чудо!
Обичам я Бонка със нейните фокуси –
грима да оправя, червилото, кока си....
Обичам да легна на нейната цица,
обичам и боб да ми сготви в паница...


Прекрасна и обаятелна, рожденичката ще седне на дивана на Василка, облечена в елегантна черна рокля, и ще признае, че е щастлива и влюбена.

„Не отричам, имам си приятел, казва се Милен”, ще се изповяда талантливата изпълнителка. „Не обичам да говоря за личния си живот, но се чувствам добре и съм щастлива”, каза още тя на снимките на шоуто вчера вечер. С новия си приятел Бони се запознала случайно преди три месеца в дома на близка обща приятелка. Веднага щом го видяла усетила някаква химия, а самият той я харесвал много преди да се срещнат.

певицата БониНа въпроса на Азис дали Милен не е по-малък от нея, певицата възкликна: „Има ли значение на колко години е, в леглото всички сме равни”. Оказва се, че любимият на попфолк фурията е доста романтичен, водел я често в Рилския манастир и на разходки сред природата. Бони сподели, че родителите ѝ вече знаели за Милен, както и неговите за нея. И въпреки, че той е българин, семейството му я приели много добре. Дъщеричката ѝ Михаела също го харесвала. „Говорили сме си за сватба и за дете – момченце”, довери знойната изпълнителка. „Чувствам се щастлива”, няколко пъти заяви Бони.

Относно преместването си в „Пайнер” тя сподели, че не се чувства нов изпълнител, а по-скоро се е завърнала в компанията, откъдето е започнала кариерата й.
Василка, Бони, Катето

„Не съм се отказала от киното, чакам следващата покана”,  обясни певицата с ромски произход, която изигра виртуозно ролята на Дона във филма на Милена Андонова „Маймуни през зимата”. Заедно с Васко те ще направят няколко ромски скеча, показвайки завидни актьорски умения. А Катето ще получи уроци по кючек от двамата си цветнокожи приятели.
„Важни са външният вид и душата”, обясни Бони в отговор на един от въпросите в играта „20 лева за 20 секунди” – какво забелязва първо в един мъж.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2. Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV