Актуално Търси се...

Богдана Карадочева в «Търси се...» тази събота, 7 февруари

Добави коментар

Страстите извън музиката, личния и емоционалния свят на Богдана Карадочева ще разкрият водещите на «Търси се...» тази събота, 7 февруари
Богдана Карадочева в «Търси се...» тази събота, 7 февруари

Страстите извън музиката, личния и емоционалния свят на Богдана Карадочева ще разкрият водещите на  «Търси се...» тази събота, 7 февруари


Любимят политик на певицата Иван Костов ще я изненада в студиото     

Една от най-обичаните български певици – Богдана Карадочева - ще е специален гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, което ще се излъчи тази събота – 7 февруари, от 11.00 часа, по bTV. Освен в света на музиката, водещите Меги и Нели ще я пренесат и в най-личния ѝ свят отново с помощта на близките ѝ хора, някои от които зрителите ще видят за първи път.

От музикалните среди най-близките хора на певицата са Васил Найденов и неговият импресарио Ивайло Манолов. Те обаче няма да разказват за певческия талант на Богдана, а за нейните страсти извън музиката – хазартните игри и готвенето, с които тя се справя също толкова изключително. Оказва се, че певицата е и голям футболен запалянко и не пропуска мач на любимия си отбор „Левски”. Кой е най-големият порок на Богдана – това ще разкрие най-близката ѝ приятелка – актрисата Жана Стоянович.     

Любимят политик на певицата Иван Костов ще я изненада в студиото

В откровено интервю за „Търси се...” съпругът на певицата – композиторът Стефан Димитров ще разкаже за тяхната любов през годините. Първата им среща е още, когато са ученици в 3-ти клас, но втората им среща се оказва решаваща. От изповедта на Стефан Димитров зрителите ще разберат, че Богдана е голямата муза на композитора, а той самият я вдъхновява да пише не музика, а стихове. Най-емоционалната изненада за певицата ще бъде с нейният син – Лъчезар, който ще разкрие каква е Богдана като майка.

Най-огромно вълнение у Богдана ще предизвика споменът за майка й, с която са имали изключително силна връзка. Към него ще я върне добрият ѝ приятел д-р Димитър Игнатов, който е бил до майката на Богдана в последните мигове преди смъртта й.

Любимят политик на певицата Иван Костов ще я изненада в студиото


Д-р Игнатов ще отправи към Богдана едно предизвикателство, продиктувано от политическите ѝ пристрастия – да направи прогноза за предстоящите парламентарни избори. В тази задача водещите Меги и Нели ще я подпомогнат с най-подходящия политик, който ще влезе като нейна изненада на живо в студиото на „Търси се...”. Това е любимият политик на певецата – Иван Костов, с когото са много близки. Той пък ще разкрие кои са любимите му песни на Богдана Карадочева и кои са качествата ѝ на приятел, които най-много цени.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Богдана Карадочева

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“