Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 44 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк и Джемре се женят... Вижте какво ще се случи в еп. 44 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 5 март 2021 по bTV.

Ние се оженихме и дойдохме да получим
вашите поздравления!

Ние се оженихме и дойдохме да получим вашите поздравления!

© Канал Д

След като в предишния 43 епизод на „Безмилостен град“ благодарение на Недим, Шениз разкри плана на Дженк и Джемре и взе видеозаписа, а след това показва видеото на Джерен и казва, че ако не я слуша, ще го покаже на Агях, но те не зная, че техния разговор е дочут от Сахер, и престои да разберем, как тя ще вземе записа от сейфа. А също така видяхме как Шениз „изтегли ушите“ на сина си Дженк.

Джерен отива да потърси сметка на сестра си и вдига скандал в дома, където си намери работа...

Питая как така е омаяла Дженк, че той е поставил камера в стаята на Недим..., но да не се надява повече на Дженк, защото той заминава за Америка. Джемре е изненадана, че Дженк нищо не и е казал. Джерен пред всички от дома унижава, сестра си, като крещи, защо са поверили деца в ръцете на една престъпница, която е отвлякла съпруга на сестра си... Джемре не знае къде да погледне от срам... и моли всички да и простят.

Агях влиза в стаята на Дженк и вижда приготвените куфари, и му става много тежко, че е принуден да го изпрати далече от семейството.

Дамла организира парти в имението на Карачай в чест на заминаването на Дженк в Америка.

Джемре се сбогува с децата и възпитателите, а директорката на дома и признава, че са я приели на работа, защото Дженк е дарил голяма сума и сега когато тя си тръгва, какво ще стане с парите, а Джемре и отвръща, че тя си мислела, че са я наели, заради нейния опит, а жената и отвръща, че тя отлично се е справяла с всичките и поставени задачи. Тръгвайки си, Джемре сама на себе си казва, че е голяма глупачка, като си е помислила, че без връзки са я наели на работа.

Текст от potv.bg
Недим говори по телефона с Джемре.

Недим говори по телефона с Джемре.

© Канал Д
Сахер споделя на Недим, че Джемре не иска да разговаря нея, но тя много скучае по нея, а Немим с мъка и казва, че той също и я хваща за ръката...

Сахер му набира номера на Джемре и слага телефона на ухото му, Джемре вдига и разбира, че е Недим и го моли да и каже нещо: - Аззз вииинаааги съм ти вярррвал! - с мъка и казва Недим. Джемре му благодари, а лицето на Недим е озарено от щастлива усмивка...., и Сахер също е много щастлива.

Текст от potv.bg
Джемре приема предложението на Дженк

Джемре приема предложението на Дженк

© Канал Д

Джемре отива при Дженк и му казва, че знае, че той и е намерил работа, а той я пита, дали е дошла да му благодари, а тя му казва, че знае че заминава, а той я пита, че тогава е тук, за да му пожелае приятен път... Джемре му казва, че е дошла, за да му зададе само един въпрос:

- Твоето предложение още ли важи? Или не искаш да изпуснеш полета за Америка? Ако е още в сила, аз съм съгласна да се омъжа за теб!

Партито в имението започва, Шениз търси Дженк, но той не и отговаря.

Шениз разбира, че Джерен не е дала хапчето на Недим и докато му го дават насила, Недим и къса колието... Отивайки да смени колието си среща Сахер, която носи чай на Недим и казва, че той спи и няма нужда от чай... През отворената врата Сахер вижда, че Шениз след като изважда от сейфа друго колие, забравя да го затвори и решава да действа, за да се добере до видеото в него и влиза като ураган и полива с чая, който носеше за Недим, Шениз, като и казва, че е чула шум и е бързала да види, дали не и се е случило нещо лошо с нея...

Излизайки от стаята на Шениз, Сахер поглежда към джоба на жилетката си и вътре се вижда флашката с видеозаписа.
Текст от potv.bg
Шениз губи контрол

Шениз губи контрол

© Канал Д
Шениз отива при Дамла и я моли отново да се обади на брат си, но тя и сочи току-що пристигалата кола на Дженк...
Ииииии ооооо изненада той не е сам... отваря пасажерската врата и от там в бяла рокля слиза Джемре... Хванати за ръка Дженк и Джемре отиват на сцената и Дженк взема микрофона и казва:
- Навярно всички са се събрали тук, за да ме изпратят в Америка, но аз искам да ви съобщя нещо друго... Да! ние се оженихме и дойдохме да получим вашите поздравления!

Новината пада като бомба върху имението... На Джерен и става лошо от новината и благодарение на баба си не пада на земята. Шениз вижда в ръката на Джемре свидетелството за брак и разбира, че сина и не се шегува и изпада в истерия, хваща го за реверите и му казва, че той не може да постъпи така с нея, взема удостоверението и скача върху него като побесняла, след което пада и го хвърля колкото се може по-далече... А всички гости снимат случващото се.

Текст от potv.bg

Какво ще направи Сахер с дъщеря си? Дали Джемре ще се откаже да върви с Дженк по пътя, които избра, за да спаси Недим? А какво ще направи с двамата Агях, ще разберем в следващия 45 епизод на „Безмилостен град“.

Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 45 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 45 (bTV) - какво ще се случи...

Агях лишава сина си от всички предимства, които носи фамилията им, но Дженк се концентрира върху главната си цел, Джемре. Вижте какво ще се случи в...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...