Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 45 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях лишава сина си от всички предимства, които носи фамилията им, но Дженк се концентрира върху главната си цел, Джемре. Вижте какво ще се случи в еп. 45 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 8 март 2021 по bTV.

Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

© Канал Д

В 44 епизод на „Безмилостен град“ Джемре реши да приеме предложението на Дженк и се омъжи за него. Видяхме как новината за техния брак падна като бомба върху партито в чест на заминаването на Дженк в Америка. А сега е време да разберем какво ще направи Сахер с дъщеря си и дали Джемре ще се откаже да върви с Дженк по пътя, който избра, за да спаси Недим? А какво ще направи с двамата Агях...

- За да отвориш отново тази врата за мен, аз трябваше да си разраня до кръв ръцете – казва Джемре на Сахер, която разбирайки какво е направила дъщеря й, я вкарва в къщата си и заключва вратата.
- Гледай, аз съм вътре, моята майка лично ме пусна! Но в оня ден аз бях отвънка и се молех, „мамо, мамо“... Такъв е живота не се знае, къде и кой ще доведе! Майка ми, която вчера не ми отвори вратата, сега я затваря, за да ми търси сметка.
- Онзи ден, аз направих грешка, но днес, ти, не постъпи правилно! Това, което си сложила на пръста е грешка! - казва Сахер, посочвайки венчалната халка на пръста и.
Сахер и казва, че трябва да поправи грешката си, и от този път може да се върне назад, защото нищо не се е случило, те са сключили брак , но още не са станали мъж и жена. Но Джемре и казва, че няма да се върне назад!

Шениз бясна на Дженк му казва, че го е направил, за да и отмъсти за годините, но всъщност тази халка, която носи на пръста си е примката, която сам си е сложил на врата. И му казва, че не той използва Джемре, а тя него... и тя го вижда, но той е сляп!

Дженк казва на майка си, че е влюбен в жена си и не го вълнува, дали тя го използва.
Агях

Агях

© Канал Д
Агях пристига и пита, защо партито е свършило, къде са всички...

И встрани от стълбите вижда Джемре, (Сахер, която е до дъщеря си и казва да стои до нея и да не ходи никъде) тръгва към нея, стъпва на свидетелството за брак, което преди това Шениз беше хвърлила, но преди да я попита, се появява Дженк, а след него Дамла и Шениз, която го заплаша, че сега ще види какво е направил?!

Дженк посочва на баща си с очи върху какво е стъпил... Агях вдига свидетелството и изненадан го отваря... Дженк се усмихва, защото баща му загуби дар слово от изненада:

- Ти за това момиче?!, и сочи с пръст Джемре... На което аз забраних да приближава вратите ни.... Ихвърля по нея свидетелството за брак... А ти за това момиче... А Дженк го пита с ирония, че не е знаел, че има дума, която не може да произнесе... И посочвайки с пръст му казва, че точно това е направил и го е направил с горящо сърце от любов, а Атях му удря шамар и му казва, да се маха от неговия дом! Дженк вдига удостоверението за брак, и хваща Джемре за ръка... А зад тях в паника Шениз моли Агях да направи нещо, да спре сина им, а Агях само казва:
- Аз вече нямам син!

Всички са потресени от казаното, Шениз припада, а Дамла се опитва да я вдигне, а Сахер се опитва да отдели Джемре от Дженк и казва, че този брак няма да и донесе нищо добро!

Но Джемре не иска да я чуе и тръгва с Дженк!

Джерен е съсипана от новината за сватбата на сестра си.... А баба и казва, че трябва да се събере и оправи, за да не заподозре някой, заради кой е в това състояние. Само брат ия е видял, но тя ще му замаже очите.

Дженк

Дженк

© Канал Д

Пристигайки в апартамента на Дженк, Джемре се нахвърля с нападки към него, че се е оженил за нея не заради това, за да изчисти своето детство, за да спре майка си, или заради Недима, а за да предизвика баща си! Дженк я моли да престане да го пита, защо са се оженили, а да се съсредоточи върху резултатите, този брак ще и даде това, което иска, ще я заведе при Недим, а другото, Джемре го прекъсва и му казва, че другото са просто приказки

На сутринта след „партито“, Дамла казва на баща си, че гледанията на видеата с истерията на майка ѝ снощи се увеличават в социалната мрежа... Бесен Агях взима таблета от ръцете на дъщеря си и го ударя в земята и казва, че майка ѝ горе продължава да плаче заради псето, което я направи за посмешище пред целия свят! Шениз слиза и казва, че тя не плаче, защото няма време да плаче, защото тя е майка на псето, както той го нарече. Защото за нея, той ще си остане нейният син до края на живата й! А тя няма син, който да даде на това момиче, а сега може да продължи да вика колкото желае, защото тя отива да си прибере сина от това момиче!

А Агях и казва да не си губи времето, защото сина ѝ не е там където си мисли?! Дамла загрижена пита баща си какво е направил с брат й?

А в апартамента на Дженк, пристига адвокатът на Агях и му казва, че веднага трябва да освободи апартамента, който е собственост на майка му! Агях лишава Дженк от всичко, свързано с фамилията му, а Джемре е съсредоточена върху плана си. И казва на Дженк, че трябва да изпълни обещанието, а не да се противопоставя на баща си, че тя трябва да е близо до Недим!

Агях е на крачка да се отрече от сина си, а Шениз е решена да не дава сина си на Сехер и дъщеря й. В името на сина си Шениз дори е готова да тръгне срещу съпруга си, но за Дженк няма връщане назад. Докато баща му го лишава от всички предимства, които носи фамилията им, Дженк се концентрира върху главната си цел, Джемре.
"Безмилостен град"

"Безмилостен град"

© Канал Д
Дали Агях ще се откаже от Дженк? Дали Сахер няма да прегледа флашката с видеозаписа в джоба на жилетката си? Какво ще стане с Недим, когато разбере за брака на Дженк и Джемре? Дали вратите на имението на Карачай ще се отворят за Дженк и Джемре ще разберем съвсем скоро.
"Безмилостен град", еп. 46 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 46 (bTV) - какво ще се случи...

Недим е изненадан от новината за брака между Дженк и Джемре, а изправил се пред тях двамата – няма да издържи.... Вижте какво ще се случи...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...