Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Недим слуша изпълнението на Джемре от първата маса. Джерен успява да успокои бебето, което е привързано към нея от първия миг. Агях предава акциите си на Дженк и Дамла. Опитът на Шениз да избяга от Агях завършва трагично. Вижте какво ще се случи в епизод 116 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 16 юни 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

В епизод 115 на турския сериал „Безмилостен град“ Шениз се опитва да избяга от Турция с фалшиви документи. Агях изхвърля всички вещи на Шениз от имението. Недим се опитва, да си върне Джемре.

Виждайки Башар, Нуртен и майка си с бебето в хола, Джерен вдига скандал на Нуртен...

Недим слуша изпълнението на Джемре от първата маса

Джемре и Йозге се притесняват за своето първо изпълнение в бара, а Йозге казва на Джемре, че някой е резервирал първата маса, а и са им изпратили цяла градина от цветя, но и е интересно да разбере, кой е резервирал масата и изпратил тези прекрасни цветя?

Джемре е щастлива да види Недим в бара, който е резервирал първата маса. Дженк също пристига и е щастлив да види Джемре..., но виждайки Недим се натъжава и напуска заведението... След първата песен Джемре иска, да разбере от кой са цветята, като си мисли, че са от Недим, но ѝ става малко тъжно, когато разбира, че са от Дженк....

Агях е бесен на брат си, след това, което научи и унищожава всички спомени свързани с него!

Сутринта Джемре благодари на Дженк за красивите цветя, а той ѝ отвръща, че са създали страхотна атмосфера за Недим! Джемре го пита, дали е бил там, а Дженк ѝ отговоря, че такъв е животът, опитваш се да направиш изненада, а всъщност ти самия си изненадан! И казва, да не иска нещо много силно в този живот, защото колкото по-силно го желае, толкова повече, ще я боли!

Башак се среща с Оя и ѝ казва, че в имението е по-лошо и от преди, постоянни караници, напрежение..., но тя търпи само заради бебето, а Оя ѝ отговоря, че ще има нужда от нейната помощ...
Агях предава своите акции от компанията на Дженк и Дамла
Агях предава своите акции от компанията на Дженк и Дамла
© Канал Д
Агях предава своите акции от компанията на Дженк и Дамла и им дава съвет, да се подкрепят като брат и сестра, да не правят нищо зад гърба на другия!

След което идва Недим, а Агях му казва, че него вече го няма, а на негово място идват Дамла и Дженк...

Обръща се към тримата и им казва, че не трябва да си пречат, защото плават в една и съща лодка! В същото време Дженк получава съобщение, но не разбираме от кой...

Шениз се опитва да избяга, но колата, която нае не иска да запали. Обажда се на фирмата, от която я взе, за да изпратят друга и им изпраща адреса, къде се намира в момента...

Докато говори с Недим, Дженк и Дамла, Агях получава позвъняване и на бързо приключва срещата...

Дженк отново звъни на човека с фирмата с коли под наем и разбира, къде се намира Шениз... Дамла пита брат си, какво става, а Дженк ѝ казва, че баща им е открил майка им, и затова е излязъл като на пожар! Дженк казва на сестра си, че трябва да открият Шениз, преди нещата да се влошат, защото тя си е извадила, дори фалшива лична карта!

Дженк и Дамла тръгват към хотела, къде е била видяна Шениз за последно.
Джерен и бебето

Джерен и бебето

© КаналД
Джерен успява да успокои плачещото бебе, което е привързано към нея от първия миг!

Джерен е щастлива, че си е отмъстила на Шениз, но спокойствието на Джерен, отново е нарушено от рева на бебето и пита Нуртен къде е Башак, защо го е оставила бебето само, а Нуртен ѝ дава бебето..., за да опита тя да го успокои... и бебето млъква веднага..., но като го връща на Нуртен, то отново започва да реве и Джерен отново го взема, а то млъква, дори се усмихва...

Опитът на Шениз да избяга от Агях завършва трагично

Шениз е пред хотела и чака да ѝ докарат автомобила, но е много изненадана, да види колата на Агях... и тръгва да бяга..., но Агях тръгва по-петите ѝ!

Шениз се качва на покрива на хотела, но е притисната от Агях, който я доближава стъпка след стъпка! Шениз се опитва да му каже, че всичко е лъжа, но Агях ѝ отговоря, че думите на Недим са истина и тя го е унижила... Шениз отрича, че не му е изневерявала, а Агях ѝ казва, че това е била причината, да не е иска Недим да оздравее.... Шениз е на ръба на покрива..., но Агях ѝ отвръща, че няма да се отърве, без да му каже истината!

- Аз ли съм баща на Дженк и Дамла?
- Ти, как може да се съмняваш, факта, че се съмняваш, това за мен означава Край!
- Така е, това е нашият край и всичко ще свърши тук! Тук ще разберем истината! Затова сега ми отговори, Шениз?! Кой е бащата на децата ни?
- Какво искаш да чуеш, защото въпросът ти ме обижда?-
Не ми обяснявай Шениз! Кой е бащата на децата ни? Кой е бащата на Дженк и Дамла?
- Аз нямам вина, за всичко е виновен брат ти! Брат ти....

Дженк и Дамла се качват към покрива, като викат „Татко“, „Мамо“...

- Аз нямам вина, Агях.... Брат ти, брат ти...
- Брат ми, какво....
Шениз е на ръба на покрива, губи равновесие и полита надолу... пред очите на Агях, Дженк и Дамла...


Епизод 116 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 16 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.117 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.117 (bTV) - какво ще се случи...

Шениз е в болница, но състоянието ѝ е критично. ДНК теста, който беше в Джемре, попада в ръцете на сестра ѝ. Агях поема отговорност за случилото...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...