Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шениз се опитва да избяга от Турция с фалшиви документи. Агях изхвърля всички вещи на Шениз от имението. Недим прави опит, да си върне Джемре. Вижте какво ще се случи в епизод 115 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 15 юни 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...

© Канал Д

В епизод 114 на турския сериал „Безмилостен град“ Джемре подава ръка на Джерен. Шениз бяга от мъжа си. Агях държи сметка на Оя, защо е записала тайната на брат му и Шениз. Недим е безпомощен пред бързината, с която събитията се развиват около него и не знае какво прави?

Джерен раздава команди наляво и на дясно в офиса във фирмата, но идва Недим, който ѝ е бесен, че тя е изпратила записа на чичо му..., но тя държи на своето, но той ѝ казва, че го е чул с ушите си и я пита, докога ще го лъже?! Хваната на тясно, Джерен си признава, като казва на Недим, че му е казала, че ще си отмъсти на Шениз за бебето си! Недим я пита, как е могла да постъпи така, след като е видяла, че чичо му е бил на крачка от смъртта? Казвай ѝ, че бебето няма нищо общо, защото тя и преди е била лоша, и сега е такава!

Недим забранява на Джерен да идва в компанията и собственоръчно я изхвърля пред учудените погледи на служителите в компанията!

След като Джерен се връща от компанията в имението се нахвърля на Башак и бебето, което отново плаче, че ако не си знаят мястото, тя ще ги изхвърли от къщата! Сахер пита дъщеря си, дали се разстройва от бебето и ако иска, може да отиде да спи при тях в пристройката! Джерен споделя на майка си, че още сънува бебето си, а Сахер и казва, че майката носи бебето 9 месеца в корема си, а след това завинаги в сърцето си...

Дженк търси майка си, а Шениз в същото време се опитва да избяга от страната с фалшиви документи.
Текст от potv.bg
Агях нарежда на Нуртен да изхвърли всички вещи на Шениз от имението!
Агях нарежда на Нуртен да изхвърли всички вещи на Шениз от имението!

Дамла разбирайки, че баща ѝ е наредил да изхвърлят нещата на майка ѝ, отива да го попита, защо? Агях ѝ казва, че няма смисъл да говорят, но не иска нищо нейно в къщата! Дамла го пита, дали има нещо, което не знае и защо е побеснял изведнъж!

Агях ѝ отвръща, че незнанието, понякога прави човека по-щастлив!
Текст от potv.bg
Сахер и Агях

Сахер и Агях

Виждайки Агях сам на терасата, Сахер му казва да обмисли решението си за Шениз, поне една нощ, както правел покойният ѝ баща, и след това да го вземе, а Агях ѝ отговоря, че покойният ѝ баща е бил прав, но той не една, а сто нощи да мисли, няма да промени решението си! Живял в заблуда без да подозира... Сахер му казва, че най-важното в живота е да са добри! Агях и отг., че това са хубави думи, но потъпканото достойнство, заплюта чест, гордостта..., тях кой ще излекува... Времето, отвръща му Сахер, а Агях ѝ казва, че времето, за което тя говори, досега е работило в негова вреда, а това не е проблем, който може да се реши с време и търпение!

- Ех, да можеше, човекът насреща ми, да имаше сърце и ум, чисти като твоите! - въздиша Агях... и отново тръгва нанякъде.
Дженк разбира, че майка му е взела кола под наем с фалшиви документи.
Текст от potv.bg
Джемре и Недим

Джемре и Недим

Недим се опитва да си върне Джемре

Джемре и Йозге бързат за първия ден от съвместната им работа в бара, но срещата Недим и той иска да говори с Джемре...

Недим казва на Джемре, където и да ходи, каквото и да прави, се върти в кръг и пак се озовава пред нея! И я пита, дали си спомня, когато ѝ е протегнал ръката си, защото само тя може да го спаси от мрака вътре в него..., но тя не я хванала..., но сега иска да ѝ каже, че когато тя не хванала неговата ръка, той много се ядосал... и много мислил, но след това видял нещо, което му се е изплъзнало, заради разочарованието, тогава тя не е хванала ръката му, но го е прегърнала с очите си... Недим си спомня, за хубавите момените, когато Джемре го отвлече след сватбата... Джемре му отвръща, че когато и да е затворила очи е виждала него, но оттогава е минало много време, и те са се променили... Недим ѝ отвръща, че някой неща не се променят и това са очите ѝ, които го гледат по-същия начин, тя колко и да го отрича, той не само го вижда, но и чувства! Недим ѝ казва, че иска да ѝ разкаже за чувствата си, който не са се променили и да знае, че винаги има човек, който мисли за нея...

Текст от potv.bg
Дживан и Дамла страдат, че не са заедно
Дживан и Дамла страдат, че не са заедно

Дживан споделя на Дамла, че им е било хубаво, когато са били заедно... Но нещо се случило, дали разума и ли нещо друго, все още не може да разбере, но я спира, да изрази чувствата си... Дживан ѝ казва, за да знае, че само един път се е влюбвал живота си... в нея!


Епизод 115 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 15 юни 2021 по bTV.
Текст от potv.bg
“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

Недим слуша изпълнението на Джемре от първата маса. Джерен успява да успокои бебето, което е привързано към нея от първия миг. Агях предава акциите си на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...