Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шениз се опитва да избяга от Турция с фалшиви документи. Агях изхвърля всички вещи на Шениз от имението. Недим прави опит, да си върне Джемре. Вижте какво ще се случи в епизод 115 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 15 юни 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...

© Канал Д

В епизод 114 на турския сериал „Безмилостен град“ Джемре подава ръка на Джерен. Шениз бяга от мъжа си. Агях държи сметка на Оя, защо е записала тайната на брат му и Шениз. Недим е безпомощен пред бързината, с която събитията се развиват около него и не знае какво прави?

Джерен раздава команди наляво и на дясно в офиса във фирмата, но идва Недим, който ѝ е бесен, че тя е изпратила записа на чичо му..., но тя държи на своето, но той ѝ казва, че го е чул с ушите си и я пита, докога ще го лъже?! Хваната на тясно, Джерен си признава, като казва на Недим, че му е казала, че ще си отмъсти на Шениз за бебето си! Недим я пита, как е могла да постъпи така, след като е видяла, че чичо му е бил на крачка от смъртта? Казвай ѝ, че бебето няма нищо общо, защото тя и преди е била лоша, и сега е такава!

Недим забранява на Джерен да идва в компанията и собственоръчно я изхвърля пред учудените погледи на служителите в компанията!

След като Джерен се връща от компанията в имението се нахвърля на Башак и бебето, което отново плаче, че ако не си знаят мястото, тя ще ги изхвърли от къщата! Сахер пита дъщеря си, дали се разстройва от бебето и ако иска, може да отиде да спи при тях в пристройката! Джерен споделя на майка си, че още сънува бебето си, а Сахер и казва, че майката носи бебето 9 месеца в корема си, а след това завинаги в сърцето си...

Дженк търси майка си, а Шениз в същото време се опитва да избяга от страната с фалшиви документи.
Агях нарежда на Нуртен да изхвърли всички вещи на Шениз от имението!
Агях нарежда на Нуртен да изхвърли всички вещи на Шениз от имението!

Дамла разбирайки, че баща ѝ е наредил да изхвърлят нещата на майка ѝ, отива да го попита, защо? Агях ѝ казва, че няма смисъл да говорят, но не иска нищо нейно в къщата! Дамла го пита, дали има нещо, което не знае и защо е побеснял изведнъж!

Агях ѝ отвръща, че незнанието, понякога прави човека по-щастлив!
Сахер и Агях

Сахер и Агях

Виждайки Агях сам на терасата, Сахер му казва да обмисли решението си за Шениз, поне една нощ, както правел покойният ѝ баща, и след това да го вземе, а Агях ѝ отговоря, че покойният ѝ баща е бил прав, но той не една, а сто нощи да мисли, няма да промени решението си! Живял в заблуда без да подозира... Сахер му казва, че най-важното в живота е да са добри! Агях и отг., че това са хубави думи, но потъпканото достойнство, заплюта чест, гордостта..., тях кой ще излекува... Времето, отвръща му Сахер, а Агях ѝ казва, че времето, за което тя говори, досега е работило в негова вреда, а това не е проблем, който може да се реши с време и търпение!

- Ех, да можеше, човекът насреща ми, да имаше сърце и ум, чисти като твоите! - въздиша Агях... и отново тръгва нанякъде.
Дженк разбира, че майка му е взела кола под наем с фалшиви документи.
Джемре и Недим

Джемре и Недим

Недим се опитва да си върне Джемре

Джемре и Йозге бързат за първия ден от съвместната им работа в бара, но срещата Недим и той иска да говори с Джемре...

Недим казва на Джемре, където и да ходи, каквото и да прави, се върти в кръг и пак се озовава пред нея! И я пита, дали си спомня, когато ѝ е протегнал ръката си, защото само тя може да го спаси от мрака вътре в него..., но тя не я хванала..., но сега иска да ѝ каже, че когато тя не хванала неговата ръка, той много се ядосал... и много мислил, но след това видял нещо, което му се е изплъзнало, заради разочарованието, тогава тя не е хванала ръката му, но го е прегърнала с очите си... Недим си спомня, за хубавите момените, когато Джемре го отвлече след сватбата... Джемре му отвръща, че когато и да е затворила очи е виждала него, но оттогава е минало много време, и те са се променили... Недим ѝ отвръща, че някой неща не се променят и това са очите ѝ, които го гледат по-същия начин, тя колко и да го отрича, той не само го вижда, но и чувства! Недим ѝ казва, че иска да ѝ разкаже за чувствата си, който не са се променили и да знае, че винаги има човек, който мисли за нея...

Дживан и Дамла страдат, че не са заедно
Дживан и Дамла страдат, че не са заедно

Дживан споделя на Дамла, че им е било хубаво, когато са били заедно... Но нещо се случило, дали разума и ли нещо друго, все още не може да разбере, но я спира, да изрази чувствата си... Дживан ѝ казва, за да знае, че само един път се е влюбвал живота си... в нея!


Епизод 115 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 15 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

Недим слуша изпълнението на Джемре от първата маса. Джерен успява да успокои бебето, което е привързано към нея от първия миг. Агях предава акциите си на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...