Актуално Здравей, България

Бащата на Николета и Павел от Асеновград пред „Здравей, България”

3 коментара

Бащата на Николета и Павел от Асеновград каза пред „Здравей, България”, че ще иска разследване по видео материал
Бащата на Николета и Павел от Асеновград пред „Здравей, България”Бащата на Николета и Павел от Асеновград каза пред „Здравей, България”, че ще иска разследване по видео материал

И Върховната касационна прокуратура отказва да образува досъдебно производство по случая с мотива, че няма извършени нарушения от институциите при отнемането на двете деца

И Върховната касационна прокуратура е отказала да образува досъдебно производство по случая с бащата на Николета и Павел от Асеновград с мотива, че няма извършени нарушения от институциите при отнемането на двете деца. Това бащата Тодор Василев обяви днес в „Здравей, България”.

Според прокурорите вина има само бащата заради агресивното си поведение.

„Това не значи край моите искания, аз чакам отговор на искане от главния прокурор, каза Василев. Ще имам частни жалби и ще искам разследване по видео материал, защото решението е само по преписка от частния съдия изпълнител. Факт е, че има насилие над дете, което не се признава от никого.” Тодор обясни, че синът му все още е при него.

В края на май в Асеновград, заради конфликт между родителите и със съдействие на посолството на Република Полша в България, беше извършен опит за принудително предаване на двете малолетни деца Николета и Павел Василеви на тяхната майка Барбара Василева. Случаят предизвика широк отзвук.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник