Майстор готвачът и автор на кулинарни книги Майкъл Киарело обича да открива новаторски начини да забавлява приятелите си. Неговите партита са неофициални, лесни за планиране и винаги със страхотна храна. Всеки епизод е заснет във винарна Трефтен в Напа, великолепната калифорнийска долина на винарните, и показва как Майкъл готви, планира и организира невероятни купони. Рецептите му, които съчетават италианския му произход и начина на живот във винарните райони, са идеални за лесно и бързо угощение.
В първия епизод на десети сезон Майкъл се запознава по-задълбочено със сезона на абитуриентските балове и сватбите. Винаги има останали много роднини и приятели на „следващия ден”. Поканете ги на брънч, за да си припомните събитието и да си кажете довиждане с помощта на възхитителните апетитни вафлички на Майкъл, задушени в яйца, аспержи, праз и панчета – вкусно!
От 4 юни, всеки уикенд, 10:00 и 13:00