Предавания Кулинарни

Кулинарното приключение „Специална пратка” по Нова

Добави коментар

Евгени Минчев, Тити Папазов, Нанси Карабойчева, Сашка Васева и Николета Йорданова са звездната петорка, която ще изненадва зрителите директно по домовете им

Тази Коледа зрителите на Нова ще получат специален подарък – вкусен, звезден и поднесен директно в домовете им. Започва кулинарното приключение „Специална пратка”.  

В разгара на предколедната треска – всеки делничен ден от 15 до 19 декември, от 18.00 ч., зрителите на медията ще посрещат важни гости и ще разберат какво е усещането, когато известна личност се озове на прага на дома им. В рамките на 5 поредни дни пет известни личности ще забъркват неподозирани кулинарни изненади под зоркия поглед на професионален майстор-готвач. Всеки ден те ще получават конкретно кулинарно предизвикателство. Главният майстор-готвач не само ще възлага задачите, но внимателно ще следи как се справя звездната петорка. Най-интересният и любопитен момент обаче ще настъпва със специалната доставка – всяка известна личност ще доставя приготвения от нея кулинарен специалитет директно до дома на определен зрител.

Кои са известните личности, които се хвърлят в кулинарното приключение – Евгени Минчев, Тити Папазов, Сашка Васева, ясновидката Николета Йорданова и най-красивата българка на 2013 година – Нанси Карабойчева. В ролята на майстор-готвач, който ще напътства звездите, ще бъде Юри Велев.

„Специална пратка” – от 15 декември до 19 декември, 18.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специална пратка