Предавания Кулинарни

„Вкусните” пътешествия на Рейчъл Рей (4 и 5 сезон)

Добави коментар

В първия епизод на четвърти сезон Рейчъл ще се развихри в Лос Анджелис, за да открие най-апетитните предложения през деня и нощта.
(Rachael Ray’s Tasty Travels)

Откъде можете да си вземете бургер за долар в Ню Йорк? Или пресни стриди в ранните часове на деня в Бостън? Гуруто на пътешествията Рейчъл Рей идва на помощ с хитри и полезни съвети и тайни за пътуванията, които ще превърнат следващата ви почивка в изключително вкусно и достъпно пиршество. От най-добрия магазин за сладолед до идеалното място за пикник, Рейчъл споделя ценни съвети от всички краища на света. Скачайте на борда, за да се насладите на няколко апетитни пътешествия!

Рейчъл е родена в семейство на гастрономи. Тя е работила в хранителния отдел на известния американски универсален магазин „Мейсис”, преди да започне да управлява една от най-популярните хранителни вериги в Ню Йорк.

 От много години насам Рейчъл успешно води кулинарни предавания с нейния собствен, индивидуален стил.

„Вкусните”  пътешествия на Рейчъл РейВ първия епизод на четвърти сезон Рейчъл ще се развихри в Лос Анджелис, за да открие най-апетитните предложения през деня и нощта. Първо ще усети опияняващия аромат на кафе в „Aroma Cafe”, където спокойната обстановка, както и закуската са наистина превъзходни. След това Рейчъл ще посети „Clifton's Cafeteria” с невероятно разнообразие от обедни кулинарни изкушения. По-късно тя ще се пребори с глада в „Cobras & Matadors” с вечеря от испански хапки и деликатеси. И накрая Рейчъл ще отскочи за късно вечерно хапване в „Canter's Deli”...


От 8 юни, всеки вторник, 21:10
(Повторения, всяка събота, 21:10) 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рейчъл Рей

Fine Living Network през месец юни